Dobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzistaDobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzista
O namaUsluge CentraProizvodi CentraSavetovanja i seminariNasi rezultatiNasi klijenti
Arhiva vesti
"Turner Construction" - Najveća svetska građevinska firma otvara predstavništvo u Beogradu
Najveća svetska građevinska firma, američki "Turner Construction", u septembru dolazi na tržište Srbije, nezvanično saznaje "Danas". Kako navodi ovaj dnevni list tokom septembra očekuje se ozvaničenje otvaranja lokalnog predstavništva te građevinske korporacije i početak realizacije prvih projekata u našoj zemlji.

"Turner Construction" je globalni lider građevinske industrije, a ove godine kompanija je proslavila izgradnju hiljaditog stadiona, među kojima je najznačajniji projekat novog stadiona Njujork Jenkija, vredan preko 1,6 mlrd USD. Ova kompanija je izgradila neke od najvećih zgrada na svetu poput nebodera Tajpej 101 na Tajvanu ili Burdž Kalifa u Dubaiju. Kompanija trenutno realizuje projekte rekonstrukcije Medison skver gardena u Njujorku i blizu 5 mlrd USD vredan sportski kompleks u Kataru.

Dolazak "Turner Construction" u Srbiju nije vezan isključivo za investicije u fudbalske stadione, već za mnogo širi spektar investicija, tako da je već dogovorena realizacija nekoliko manjih projekata, poput rekonstrukcije hotela "Continental" u Beogradu.


"Mali" akcionari
Emitenti
Posrednici
Investitori
Proizvodi Centra
Arhiva vesti
Kontaktirajte nasKnjiga gostijuMapa sajta