Dobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzistaDobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzista
O namaUsluge CentraProizvodi CentraSavetovanja i seminariNasi rezultatiNasi klijenti
Arhiva vesti
PKS najdinamičnija komora u regionu
Žiri Nezavisne agencije, Evropskog udruženja menadžera i časopisa Euromanager, nagradio je Privrednu komoru Srbije.

PKS je proglašena za lidera privrednog napretka i najdinamičniju privrednu komoru regiona, a predsednik PKS-a Željko Sertić za najmenadžera jugoistočne i srednje Evrope.

Odluka o dodeli prestižnog priznanja - za dostignuća, međunarodne aktivnosti i realni uticaj, saopštena je u Banjaluci, gde je nagrada i uručena.

Na manifestaciji, koja je okupila eminentne privrednike i preduzetnike jugoistočne i srednje Evrope, nagradu je Sertiću predao Tomislav Antunović, jedan od vodećih privrednika u regionu i predsedavajući stručnog žirija Nezavisne agencije, Evropskog udruženja menadžera i časopisa Euromanager.

U obrazloženju nagrade se ističe, da se najviše priznanje "Najpredsednik i Najkomora", dodeljuje predsedniku PKS Željku Sertiću, za izuzetan doprinos u radu Privredne komore i stalno jačanje veza između te asocijacije i privrednih učesnika, na području Srbije i regiona jugoistočne Evrope.

Sertić je istakao da je to značajno priznanje, prevashodno za tim na čijem je čelu, kao i da će biti dodatni podsticaj za dalje unapređenje privrednih aktivnosti u Srbiji i regionu.

Nagrada dolazi osam meseci nakon što je preuzeo dužnost u najtežem trenutku po komorski sistem Srbije, kao i u vreme kada su privredna kretanja u regionu i dalje pod velikim pritiskom globalne krize, kazao je on.

Nagrade su dobili i federalni ministar razvoja, preduzetništva i trgovine Sanjin Halimović, ministar rada i boračko-invalidske zaštite Petar Đokić, kao guverner Centralne banke BiH Kemal Kozarić.

Posebno priznanje za Super šampiona biznisa - najmenadžer za 2013. godinu, dobio je generalni direktor vodeće kompanije u branši telekomunikacija u BiH i regionu - M:TEL iz Banjaluke Goran Vlaović, navodi se u saopštenju PKS.


"Mali" akcionari
Emitenti
Posrednici
Investitori
Proizvodi Centra
Arhiva vesti
Kontaktirajte nasKnjiga gostijuMapa sajta