Dobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzistaDobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzista
O namaUsluge CentraProizvodi CentraSavetovanja i seminariNasi rezultatiNasi klijenti
Arhiva vesti
Novi poslovi Energoprojekta u Aziji
Firma Energoprojekt Entel iz Beograda ugovorila nove poslove u Kataru, Dubaiju, Abu Dabiju i Omanu vredne ukupno 21,95 miliona dolara, objavio je Energoprojekt.

Eneroprojekt Entel je u Kataru i Dubaiju zaključio u poslednjem kvartalu 2013. godine nove konsultantske ugovore u vrednosti 17,25 miliona dolara.

U Kataru je sa investitorom "KAHRAMAA" zaključen ugovor o konsultantskim uslugama na realizaciji projekta unapredjenja rezervi vode za piće, a u Dubajiu sa investitorom "DEWA" o konsultantskim uslugama na preusmeravanju 132 kV kablovskih vodova sa instalacijama u dva novoizgrađena tunela ispod dela grada "Business Bay Creek".

Zaključeni su i ugovori za konsultantske usluge u Abu Dabiju i Omanu u vrednosti 4,7 miliona dolara.

U Abu Dabiju će srpsko preduzeće biti konsultant investitoru "TRANSCO" za dve trafo stanice 132/11 kV i 15 km kablovskih vodova 132 kV, a u Omanu će investitoru "PAEW" (Public Authority for Electrity and Water) pružiti konsultantske usluge na razvoju vodovodnih sistema u više oblasti.


Ponuda za preuzimanje akcija - Dijamant agrar a.d. , Zrenjanin
Ponuđač : Dijamant a.d. Zrenjanin
Ciljno društvo: Dijamant - Agrar a.d. Zrenjanin
 
Cena po kojoj se ponuđač obavezuje da plati: 3.066,00 dinara po akciji
 
Datum otvaranja ponude: 10.01.2014. godine
Datum zatvaranja ponude: 30.01.2014. godine
 
Ponuda nije uslovna


"Mali" akcionari
Emitenti
Posrednici
Investitori
Proizvodi Centra
Arhiva vesti
Kontaktirajte nasKnjiga gostijuMapa sajta