Dobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzistaDobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzista
O namaUsluge CentraProizvodi CentraSavetovanja i seminariNasi rezultatiNasi klijenti
Arhiva vesti
Pokrenuta proizvodnja u još dve fabrike pančevačke "Petrohemije"
Nakon pokretanja proizvodnje u fabrici "Etilen" u pančevačkoj "Petrohemiji" je i u polietilenskim fabrikama PEVG i PENG počela prozivodnja robe namenjene prodaji na inostranom i domaćem tržištu, saopšteno je u petak (14. novembra 2014. godine) Tanjugu u "Petrohemiji".

Sve petrohemijske fabrike rade stabilno, prema operativnom planu proizvodnje.

Start fabrike "HIP Petrohemija" je završen i obavljao se uz intenzivnu kontrolu zagađujućih materija u vazduhu, koja je pokazala da se proces odvijao u skladu sa standardima kvaliteta životne sredine.

- Veliko nam je zadovoljstvo da možemo da informišemo potencijalne nove poslovne partnere o prisustvu naših proizvoda na tržištu i da nastavljamo uspešnu saradnju sa postojećim poslovnim partnerima - ističu u "Petrohemiji" i zahvaljuju postojećim poslovnim partnerima na strpljenju i razumevanju.

Obnavljanje proizvodnje u "HIP Petrohemiji" usledilo je posle dvomesečnog remonta tokom kojeg je obavljena revitalizacija proizvodnih sistema, kao i kontrola i sanacija proizvodne opreme.

Remontne aktivnosti koje su sprovedene omogućile su nastavak bezbednog i efikasnog rada postrojenja.

Taj period iskorišćen je i za obavljanje pripremnih aktivnosti u vezi sa projektima unapređenja energetske efikasnosti i smanjenja troškova proizvodnje, kažu u "Petrohemiji".


Pancevo-based Petrohemija starts production in two plants more
After starting production at Etilen in Pancevo-based Petrohemija, in polyethylene plants PEVG and PENG started production of goods for sale at foreign and domestic markets, it was Petrohemija announced on Friday, November 14, 2014 for Tanjug.

All petrochemical operate stably, according to operational production plan.


Start of the HIP Petrohemija plant ended and it was carried out with intensive control of polluting substances in air which proved the process was conducted in line with the environmental protection standards.

Rehabilitation of production at HIP Petrohemija followed after a two-month overhaul during which revitalization of production systems as well as controls and production equipment rehabilitation.


Overhaul activities conducted enabled continuation of safe and efficient facility work.


The period was used for preparation activities with respect to projects of energy efficiency and cost reduction, Petrohemija says.


"Mali" akcionari
Emitenti
Posrednici
Investitori
Proizvodi Centra
Arhiva vesti
Kontaktirajte nasKnjiga gostijuMapa sajta