Dobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzistaDobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzista
O namaUsluge CentraProizvodi CentraSavetovanja i seminariNasi rezultatiNasi klijenti
Arhiva vesti
PKS dodelila godišnje nagrade kompanijama i pojedinicima
Privredna komora Srbije (PKS) dodelila je u utorak privrednim društvima, drugim pravnim licima i pojedincima godišnje nagrade za ostvarene rezultate u privređivanju, inovativnosti i nauci, kao i za unapređenje menadžmenta i doprinosa u informisanju javnosti o poslovanju postignutim u ovoj godini.

Plaketa sa poveljom dodeljena je privrednim društvima "EP Belt" d.o.o iz Loznice, "Izolir" Zrenjanin, "Jugoprom" Leskovac, Kreativnom centru Beograd, "Pharma Swiss" d.o.o - Beograd i preduzeću "SGS Beograd" doo .

Nagrada za posebno ostvarene rezultate u poslovanju dodeljena je beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" za postignute rezultate u razvoju i unapređenju privrede, posebno zbog rekordnog broja putnika i unapređenja načina poslovanja.

Pojedinačno, nagrade su dodeljenje direktoru PD "TE-KO" - Kostolac, Draganu Jovanoviću, predsedniku Upravnog odbora "Publicis Group Serbia" - Beograd, Miši Lukiću, suvlasnicima "Weltex" - Čačak Ivanu i Snežani Savić, predstavniku Kompanije "Tigar Tyres" - Pirot, Mileni Tošić, i vlasniku "Čugura print" - Beograd, Milisavu Čuguroviću.

Nagrade za inovativnost i postignute rezultate u nauci u vidu plakete sa poveljom i novčane nagrade dodeljene su naučnom savetniku u Institutu za vodoprivredu "Jaroslav Černi" - Beograd Lazaru Turubatoviću, dok je nagrada za doprinos u informisanju javnosti o poslovanju dodeljena novinarki novinske agencije Beta Svetlani Ðorđević.

Nagrada PKS dodeljena je i "Trayal korporaciji" iz Kruševca za 125 godina uspešnog poslovanja. "Jugoinspekt" Beograd za 65 godina uspešnog poslovanja, "Litopapir" doo Čačak za 60 godina uspešnog poslovanja i "Beogradskim elektranama" za 50 godina uspešnog poslovanja.


"Mali" akcionari
Emitenti
Posrednici
Investitori
Proizvodi Centra
Arhiva vesti
Kontaktirajte nasKnjiga gostijuMapa sajta