Dobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzistaDobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzista
O namaUsluge CentraProizvodi CentraSavetovanja i seminariNasi rezultatiNasi klijenti
Arhiva vesti
Protokol o saradnji aerodroma u Beogradu i Banjaluci
Beogradski i banjalučki aerodrom potpisali su danas u Banjaluci protokol kojim su predviđeni zajednički nastup na trzištu i saradnja u razvoju tehnologija i ljudskih resursa.

Kako se navodi u saopštenju Aerodroma "Nikola Tesla" u Beogradu, predviđena je i saradnja na praćenju tehnološkog razvoja u oblasti aerodromskog poslovanja kroz zajedničke posete sajmovima, proizvođačima, kao i stručno usavršavanje i razmena informacija. Protokol o saradnji potpisali su generalni direktor beogradskog Aerodroma "Nikola Tesla" Velimir Radosavljević i direktor preduzeća Aerodromi Republike Srpske iz Banjaluke Miroslav Janjić. Osnov za zaključenje protokola između dva aerodroma predstavlja Sporazum o uspostavljanju specijalnih i paralelnih odnosa između Srbije i Republike Srpske, jer je njime, između ostalog, predviđena i privredna saradnja u oblasti saobraćaja, navodi se u saopštenju.


"Mali" akcionari
Emitenti
Posrednici
Investitori
Proizvodi Centra
Arhiva vesti
Kontaktirajte nasKnjiga gostijuMapa sajta