Dobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzistaDobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzista
O namaUsluge CentraProizvodi CentraSavetovanja i seminariNasi rezultatiNasi klijenti
Arhiva vesti
Novi apsolutni rekord na aerodromu "Nikola Tesla"
Aerodrom Nikola Tesla u Beogradu postavio je u subotu, 19. decembra, novi apsolutni rekord u broju putnika, saopštio je danas aerodrom.

Beogradski aerodrom je u subotu zabeležio 4.648.792 putnika, čime je 12 dana ranije prestigao ukupan broj putnika iz 2014. godine, kada je tokom cele godine opsluženo do tada rekordnih 4.638.577 putnika.

Trend rasta avio-saobraćaja iz 2014. godine na beogradskom aerodromu nastavio se i u 2015. godini, uz porast broja putnika od 3%.

Do sada je usluge beogradskog aerodroma tokom 2015. godine u proseku koristilo 13.169 putnika dnevno ili 549 putnika na sat, odnosno više od devet putnika u minutu.


Paraćinska staklara izbegla stečaj
"Srpska fabrika stakla" iz Paraćina neće otići u stečaj, odlučeno je na ročištu koje je održano u Privrednom sudu u Kragujevcu.

Kako je RTS-u potvrdio predsednik tog suda Branislav Jovović, pokretanje stečaja, koji je tražila firma "Neoplast industry" iz Beograda, odbijeno je, jer račun fabrike, nije u blokadi dužoj od 30 dana, a u ovom trenutku, staklara je likvidna.

Paraćinska staklara, izmirila je beogradskoj firmi dug od 112 miliona dinara za izvođenje investicionih radova na objektu za vodosnabdevanje, ali su kamate ostale sporne. O tome će se odlučivati u parničnom postupku.

U najstarijoj fabrici stakla u Srbiji, zaposleno je 850 radnika, a proizvodi od stakla, osim na domaćem, plasiraju se i na inostranom tržištu.


"Mali" akcionari
Emitenti
Posrednici
Investitori
Proizvodi Centra
Arhiva vesti
Kontaktirajte nasKnjiga gostijuMapa sajta