Dobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzistaDobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzista
O namaUsluge CentraProizvodi CentraSavetovanja i seminariNasi rezultatiNasi klijenti
Arhiva vesti
"Ikarbus" prevozi Novosađane - Stiglo 5 novih autobusa
U garaži JGSP "Novi Sad" juče je predstavljeno pet novih "Ikarbusovih" niskopodnih solo-autobusa, vrednih više od 77,5 milina dinara, koji su odmah uključeni u javni prevoz Novosađana.

Promociji su pored rukovodstva JGSP i Milana Stanivukovića, v. d. direktora, prisustvovali i gradonačelnik Miloš Vučević i Aleksandar Vićentijević, direktor "Ikarbusa".

- Meni je posebno drago da su kupljeni autobusi domaćeg proizvođača, da će se pokloniti pažnja i podržati domaća proizvodnja - naveo je gradonačelnik Vučević.

- Plan je da nastavimo sa obnovom voznog parka, pošto je već raspisana nabavka za još šest autobusa, a pregovara se i sa evropskim bankama, kako bi taj trend nastavili i JGSP ostao lider u gradskom prevozu.

Direktor kompanije "Ikarubs" je naveo da je srećan što ovo preduzeće ponovo sarađuje sa JGSP "Novi Sad".

- "Ikarbus" posle dugog niza godina ima priliku da isporučuje autobuse Novom Sadu. Autobusi su moderni, kvalitetni i nadam se da će dugo služiti - istakao je Vićentijević.

Ugovor sa beogradskom fabrikom potpisan je posle sprovedenog postupka javne nabavke. Za kupovinu novih vozila iz budžeta je izdvojeno 90 miliona dinara, bez PDV, a ugovorena neto vrednost je 77.565.000 dinara, odnosno 15.513.000 po autobusu.

Novi autobusi su sa troja vrata, klimatizovani, opremljeni tapaciranim sedištima, elektronskim displejima i ugrađenim platformama za olakšan ulazak osobama sa invaliditetom.


"Mali" akcionari
Emitenti
Posrednici
Investitori
Proizvodi Centra
Arhiva vesti
Kontaktirajte nasKnjiga gostijuMapa sajta