Dobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzistaDobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzista
O namaUsluge CentraProizvodi CentraSavetovanja i seminariNasi rezultatiNasi klijenti
Arhiva vesti
Property of Belgrade-based Velefarm-Invest under hammer
Sale of the part of real estate at the company in bankruptcy, Velefarm-Invest is under hammer for the second time.

It is an office space in Pozarevac on 60 m2, whose initial price was set at RSD 2.662.301.

Applications to participate at the auction should be submitted by May 8 this year and public bidding is due May 15 in Belgrade.


U četvrtak prezentacija proširenja Aerodroma "Nikola Tesla"
Prezentacija novog građevinskog projekta Aerodroma "Nikola Tesla", u čije proširenje će biti uloženo 20 miliona evra, biće održana u četvrtak u 12 sati na Sajmu građevinarstva, najavio je organizator sajma.

Projekat obuhvata proširenje aerodromske zgrade i izgradnju avio-mostova, a posao će realizovati domaća preduzeća.

Proširenje beogradskog aerodroma rezultiraće, kako se navodi, povećanjem kapaciteta i prihoda aerodroma za 35 odsto.

Taj događaj na Sajmu građevinarstva zavređuje pažnju stručne javnosti i izvođača radova koji će biti u prilici da direktno komuniciraju sa predstavnicima Aerodroma i saznaju sve detalje o projektu.

Proširenje Aerodroma "Nikola Tesla" sa izgradnjom infrastrukture šansa je za domaću građevinsku industriju da se revitalizuje i ide u korak sa svetskim tokovima.

Izvanredan rast obima avio-saobraćaja Aerodroma "Nikola Tesla" koji ima konstantnu uzlaznu putanju, povećanje broja putnika koje nastavlja da se uvećava i u 2015. godini i odlični finansijski rezultati ostvareni u 2014. godini, pokazuju i rast i potrebu za ulaganjima u razvoj beogradske vazdušne luke.

Na sajmu će, kako je najavljeno, biti predstavljeni najveći investicioni projekti koji su šansa za domaće građevinare, a među njima i projekat proširenja Aerodroma "Nikola Tesla".

Perspektivnost srpskog građevinarstva, u svetlu najavljenih velikih građevinskih projekta od međunarodnog značaja, jasna su poruka sadašnjim i budućim poslovnim partnerima da će ovogodišnji Sajam građevinarstva biti mesto poslovnih susreta, razmene ideja i dogovora različitih oblika poslovne saradnje među učesnicima, navodi se u saopštenju.

Prezentacija te najveće najavljene pojedinačne investicije u saobraćajnoj infrastrukturi u Srbiji u 2015. godini biće održana u 12 sati na Beogradskom sajmu u hali 3, u VIP sobi.


"Mali" akcionari
Emitenti
Posrednici
Investitori
Proizvodi Centra
Arhiva vesti
Kontaktirajte nasKnjiga gostijuMapa sajta