Dobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzistaDobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzista
O namaUsluge CentraProizvodi CentraSavetovanja i seminariNasi rezultatiNasi klijenti
Arhiva vesti
Prodaje se imovina firme "Naftagas-montaža" iz Zrenjanina
Stečajni upravnik akcionarskog društva za montažne radove "Naftagas-montaža" iz Zrenjanina oglasio je prodaju pokretne i nepokretne imovine ovog preduzeća neposrednom pogodbom.

Traže se kupci za poslovne zgrade u Beogradskoj ulici, kao i za opremu. Vrednost ukupne imovine procenjuje se na 222.626.721 dinara.

Ponude se dostavljaju na adresu stečajnog dužnika u Zrenjaninu do 26. maja ove godine do 12 sati, a prodaja je zakazana za isti dan sa početkom od 12.15 časova.


"Bambi" ponovio rekordne rezultate iz 2013. godine
Najveći domaći konditor, kompanija "Bambi" objavila je finansijske rezulte za proteklu godinu u kojoj je ponovljeno rekordno poslovanje iz 2013.

"Bambi" je ostvario poslovni prihod od 9,2 milijarde dinra što je 1,4% više u odnosu na godinu pre, dok je poslovna dobit porasla 3,7% na 1,9 milijardi dinara. Neto profit je bio neznatno viši nego 2013. godine i iznosio je 1,7 milijardi dinara.

"Bambi" se nalazi u procesu preuzimanja od strane investicionog fonda "Mid Europa" po ceni od 58.618 dinara po akciji što daje tržišnu kapitalizaciju kompanije od 19,9 milijardi dinara (166,2 mil EUR).


"Mali" akcionari
Emitenti
Posrednici
Investitori
Proizvodi Centra
Arhiva vesti
Kontaktirajte nasKnjiga gostijuMapa sajta