Dobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzistaDobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzista
O namaUsluge CentraProizvodi CentraSavetovanja i seminariNasi rezultatiNasi klijenti
Arhiva vesti
Beogradski aerodrom dobio još jedan granični prelaz
Renovirani Terminal 1 Aerodroma "Nikola Tesla" pušten je danas u rad, a putnicima je obezbeđen još jedan granični prelaz sa četiri šaltera pasoške kontrole.

Aerodrom je na ovaj način započeo snažan investicioni ciklus u planiranoj vrednosti većoj od 20 miliona evra u narednih 12 meseci, a kako je najavljeno, njegov kapacitet će do kraja 2016. godine biti povećan za oko 40 odsto.

Uređeno je novih 1.450 kvadratnih metara poslovnog prostora u funkciji proširenja aerodromskih kapaciteta, kao i novih komercijalnih sadržaja, saopštio je Aerodom.

Za putnike koji se na let prijavljuju u Terminalu 1 omogućen je direktan pristup čekaonicama i fingerskim hodnicima, čime je značajno skraćena dužina njihovog kretanja kroz aerodromsku zgradu i pojednostavljen proces otpreme putnika.

Za roditelje sa malom decom obezbeđena je posebna prostorija u okviru čekaonice.

Za posao uređenja i adaptacije angažovane su domaće građevinske firme, a Aerodrom "Nikola Tesla" sve faze proširenja terminalnih kapaciteta finansira isključivo iz sopstvenih sredstava.

"Prateći trend povećanja obima avio-saobraćaja, beogradski aerodrom blagovremeno proširuje kapacitete, u skladu sa odgovornim poslovanjem koje podrazumeva pripremu za nastavak ekspanzije vazdušnog saobraćaja", zaključuju u beogradskoj vazdušnoj luci.


"Mali" akcionari
Emitenti
Posrednici
Investitori
Proizvodi Centra
Arhiva vesti
Kontaktirajte nasKnjiga gostijuMapa sajta