Dobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzistaDobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzista
O namaUsluge CentraProizvodi CentraSavetovanja i seminariNasi rezultatiNasi klijenti
Arhiva vesti
Ugovori o prodaji za prva četiri lokalna medija
Agencija za privatizaciju objavila je danas da su potpisana četiri ugovora o prodaji lokalnih medija - Radio televizije Inđija, JP "Apolo" iz Novog Sada i informativno-propagandnih centara "Vladičin Han" i "Kula".

U skladu sa odredbama Zakona o privatizaciji i Zakona o javnom informisanju i medijima, na osnovu kojih je sproveden postupak privatizacije subjekata privatizacije - izdavača medija, u Agenciji za privatizaciju su 25. septembra potpisani ugovori o prodaji kapitala.

Za Radio televiziju Indija ugovor je potpisala kao kupac potpisala Danijela Šuša iz Šida.

Za JP "Apolo" Novi Sad u ime kupca "Srbija danas" iz Beograda ugovor je potpisala direktor Aleksandra Martinović.

Za IPC "Vladičin Han" ugovor je potpisao kupac Miloš Dinić iz Vladičinog Hana, a za IPC "Kula" kupac Radovan Kovač iz Kule, navedeno je na sajtu Agencije za privatizaciju.


Beogradska berza od 2. novembra produžava vreme trgovanja do 14 sati
Na osnovu Statuta i Pravila poslovanja Beogradske berze, direktor berze Siniša Krneta, doneo je Odluku o dužini trajanja faza trgovanja. Na segmentu regulisanog tržišta, trgovanje svim vrstama hartija od vrednosti na svim tržišnim segmentima, organizuju se Metodom kontinuiranog trgovanja koje će ubuduće trajati od 9 do 14 časova.

Na segmentu MTP Belex trgovanje se organizuje metodom preovlađujuće cene ili metodom kontinuiranog trgovanja.

Na tržišnim segmentima MTP akcije i MTP ZIF trgovanje se organizuje Metodom preovlađujuće cene koje će trajati od 9 do 12 časova, dok će na tržišnom segmentu MTP obveznice trgovanje biti organizovano metodom kontinuiranog trgovanja u periodu od 9 do 14 časova.

Odluka je stupila na snagu danom donošenja 25. septembra, a primenjivaće se počev od berzanskog sastanka organizovanog na dan 2. novembra tekuće godine.


"Mali" akcionari
Emitenti
Posrednici
Investitori
Proizvodi Centra
Arhiva vesti
Kontaktirajte nasKnjiga gostijuMapa sajta