Dobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzistaDobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzista
O namaUsluge CentraProizvodi CentraSavetovanja i seminariNasi rezultatiNasi klijenti
Arhiva vesti
Na skup o drvnoj industriji u Beogradu dolazi 11 nemačkih firmi
Mašine i oprema za drvnu i drvoprerađivačku industriju u Srbiji tema je stručne konferencije koja će, u organizaciji Nemačko-srpske privredne komore (AHK Srbija) i pod pokroviteljstvom Ministarstva za ekonomiju i energetiku Nemačke, biti održana u utorak, 8. novembra, u Beogradu.

Kako najavljuju iz Nemačko-srpske privredne komore, na konferenciji će biti dat pregled stanja drvnoindustrijskog sektora u Srbiji, predstaviće se program izvozne inicijative Ministarstva za ekonomiju i energetiku Nemačke, nemačke tehnologije za drvnu industriju Srbije, kao i mogućnosti finansiranja malih i srednjih preduzeća u drvoprerađivačkoj industriji u Srbiji.

Predstavnici jedanaest nemačkih kompanija predstaviće svoj proizvodni program mašina i opreme za drvnu industriju u Srbiji, a po završetku konferencije će imati B2B razgovore sa srpskim kompanijama, državnim institucijama i drugim organizacijama u cilju upoznavanja srpskog tržišta, ostvarivanja saradnje i razmene iskustava i know how. Projekat se realizuje uz podršku Privredne komore Srbije (PKS).


"Mali" akcionari
Emitenti
Posrednici
Investitori
Proizvodi Centra
Arhiva vesti
Kontaktirajte nasKnjiga gostijuMapa sajta