Dobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzistaDobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzista
O namaUsluge CentraProizvodi CentraSavetovanja i seminariNasi rezultatiNasi klijenti
Arhiva vesti
Na prodaju 32,7% kapitala beogradskog hotelskog preduzeća Prag
Ministarstvo privrede raspisalo je novi javni poziv za prodaju dela kapitala hotelsko ugostiteljskog i turističkog preduzeća Prag iz Beograda, u čijem je vlasništvu je istoimeni hotel. Prodaje se 32,6% ovog hotelskog preduzeća, dok ostatak pripada IB Investmentu (63,9%) i drugim akcionarima.

Ukupna procenjena vrednost dela kapitala koji se prodaje je 2.721.467 EUR, dok početna cena iznosi trećinu procenjene vrednosti - 907.156 EUR.

Zahtev za otkup prodajne dokumentacije se šalje Ministarstvu privrede najkasnije do 13. januara 2017, a prijava za kupovinu ovog preduzeća se podnosi do 25. januara. Javno nadmetanje održaće se 27. janura u prostorijama Ministarstva privrede.

Hotel Prag nalazi se u centru Beograda, kategorisan je sa četiri zvezdice i ima 82 sobe. Hotel ima i tri konferencijske sale, kao i dve biznis kancelarije, sa kompletnom tehničkom podrškom.


"Mali" akcionari
Emitenti
Posrednici
Investitori
Proizvodi Centra
Arhiva vesti
Kontaktirajte nasKnjiga gostijuMapa sajta