Dobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzistaDobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzista
O namaUsluge CentraProizvodi CentraSavetovanja i seminariNasi rezultatiNasi klijenti
Arhiva vesti
Energoprojekt holding i NIS uključeni u SEE LinX indekse regionalne berze

Akcije Energoprojekt holdinga i Naftne industrije Srbije (NIS) uključene su u indeksne kopre najlikvidnijih hartija regionalne berze SEE Link, objavljeno je u ponedeljak, 16. januara 2017. godine, na zvaničnoj internet strani ove berze.

Indeksi SEELinX i SEELinX EWI revidirani su uključivanjem novih indeksnih činilaca nakon priključenja Beogradske i Ljubljanske berze tom tržištu krajem 2016, s ciljem da se obezbedi reprezentativniji pregled svih involviranih berzi hartija od vrednosti.

Komitet za indekse SEE Link berze uključio je u SEELinX i SEELinX EWI indekse akcije Energoprojekt holdinga iz Beograda, Naftne industrije Srbije iz Novog Sada, Gorenja iz Velenja, Krke iz Novog Mesta, Petrola iz Ljubljane i Zavarovalnice Triglav iz Ljubljane, navodi se u informaciji.

U korpi najlikvidnijih hartija koje formiraju indekse SEELinX i SEELinX EWI sada se nalaze tri kompanije iz Bugarske, pet kompanija iz Hrvatske, dve iz Makedonije, dve iz Srbije i četiri firme iz Slovenije."Mali" akcionari
Emitenti
Posrednici
Investitori
Proizvodi Centra
Arhiva vesti
Kontaktirajte nasKnjiga gostijuMapa sajta