Dobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzistaDobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzista
O namaUsluge CentraProizvodi CentraSavetovanja i seminariNasi rezultatiNasi klijenti
Arhiva vesti
Odložena prodaja imovine Takovo osiguranja
Agencija za osiguranje depozita, kao likvidacioni upravnik Takovo osiguranja, odložila je prodaju imovine ovog preduzeća, zakazanu za 24. oktobar 2017.

Prodaja je odložena na osnovu zaključka Privrednog suda u Kragujevcu, a po prigovorima akcionara likvidacionog dužnika Auto Takovo.

Podsetimo, prema oglasu objavljenom 20. septembra, ponuđena je imovina Takovo osiguranja među kojom su lokali, stanovi i poslovne zgrade u Kragujevcu, kao i poslovni prostor u Svilajncu i Gornjem Milanovcu. Početne cene ovih nepokretnosti bile su od 12.000 EUR do 1,6 mil EUR.

Osim imovine imovine ovog dužnika, tada je oglašena i prodaja nepokretnosti Univerzal banke, Sim osiguranja, Jugobanke i Beobanke.


Na prodaju kompanija Duvan iz Ljubovije - Početna cena 1,09 mil EUR
Ministarstvo privrede Srbije objavilo je danas javni poziv za prikupljanje ponuda za javno nadmetanje za kupovinu preduzeća Duvan iz Ljubovije, po početnoj ceni od 1,09 mil EUR.

Rok za dostavljanje prijava za učešće je 1. novembar.

Na prodaju je ponuđena pokretna i nepokretna imovina Duvana, čija je procenjena vrednost 1,09 mil EUR.

Duvan se bavi proizvodnjom i preradom duvana, zapošljava 17 radnika i nekoliko puta je neuspešno nuđen na prodaju, prenosi Beta.

Podsetimo, direktor Sremske mlekare, koja je u aprilu ove godine kupila Duvansku industriju Bujanovac, tom prilikom je najavio da "mlekara planira da privatizuje i Duvansku industriju Ljubovija".


Čehoslovak grupa sutra preuzima kruševački "14. oktobar"
Fabriku "14. oktobar" u Kruševcu sutra će zvanično preuzeti češka korporacija Čehoslovak grupa, u čijem su vlasništvu Tatra i Avia, a prisustvovaće premijerka Ana Brnabić.


KRUŠEVAC - Fabriku "14. oktobar" u Kruševcu sutra će zvanično preuzeti češka korporacija Čehoslovak grupa, u čijem su vlasništvu Tatra i Avia, a prisustvovaće premijerka Ana Brnabić.

Čehoslovak grupa u svom vlasništvu ima više od 40 kompanija, među kojima su i Tatra kamioni, Tatra vojna vozila i Avia.

Foto 14-oktobar.co.rs


"Mali" akcionari
Emitenti
Posrednici
Investitori
Proizvodi Centra
Arhiva vesti
Kontaktirajte nasKnjiga gostijuMapa sajta