Dobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzistaDobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzista
O namaUsluge CentraProizvodi CentraSavetovanja i seminariNasi rezultatiNasi klijenti
Arhiva vesti
Lidl kupio garažu u Bulevaru despota Stefana - Nemci ponudili 3,65 mil EUR
Posle Depoa u Bulevaru kralja Aleksandra, kojeg su izraelski investitori pre par meseci pazarili za 4,25 mil EUR, danas je prodat još jedan veliki objekat u prestonici, depo-garaža na uglu Bulevara despota Stefana i Cvijićeve i to za 3,65 mil EUR.

Za razliku od nekih prethodnih tendera, za ovu lokaciju su bile zainteresovane čak četiri firme, pa je cena sa početnih tri miliona skočila na 3,65 mil EUR koliko je platio nemački trgovinski lanac Lidl.

Za lokaciju su bili zainteresovani i Delhaize, Uzor promet, kao i još jedna firma.

Kako stoji u tenderskoj dokumentaciji, površina nepokretnosti je 4.901 kvadrata, a u ovom objektu se, između ostalog, nalazila Elektro-građevinska operativa GSP Beograd.


Imovina konfekcije Beko ponovo na dobošu - Kovinska fabrika tekstila i dalje traži novog vlasnika
Stečajni upravnik Beogradske konfekcije Beko oglasio je novu prodaju imovine preduzeća javnim nadmetanjem, koje je zakazano za 18. novembar.

Kako je navedeno u tendereskoj dokumentaciji, oglašena imovina podeljena je u pet celina.

Prva, zgrada poslovnih usluga u Ulici Vuka Karadžića u Beogradu, sa pripadajućim inventarom, prodaje se po početnoj ceni od oko 3,26 mil EUR. Novi vlasnik traži se i za zgradu tekstilne industrije u Kovinu, po početnoj ceni od oko 280.000 EUR, a kao odvojene celine prodaju se i osnovna sredstva, sitan inventar, metraža, odevni predmeti...

Na prethodnom nadmetanju za prodaju imovine beogradske konfekcije, održanom krajem septembra, prodato je odmaralište u Belanovici, koje je kupio Srboljub Arsić, saznaje eKapija u službi zaduženoj za informisanje u vezi sa prodajom imovine kompanije Beko. Za ostalu imovinu, je kažu, bilo zainteresovanih, ali niko nije otkupio prodajnu dokumentaciju.

Podsetimo, deo imovine konfekcije Beko, fabrika tekstilne industrije u Lazarevcu, u aprilu je prodata turskom Birlešik tekstilu, koji je nedavno i pokrenuo proizvodnju u ovoj beogradskoj opštini.


"Mali" akcionari
Emitenti
Posrednici
Investitori
Proizvodi Centra
Arhiva vesti
Kontaktirajte nasKnjiga gostijuMapa sajta