Dobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzistaDobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzista
O namaUsluge CentraProizvodi CentraSavetovanja i seminariNasi rezultatiNasi klijenti
Arhiva vesti
Letonski airBaltic razmatra obnavljanje letova za Beograd
Letonski nacionalni prevoznik airBaltic potvrdio je da razmišlja o obnavljanju letova za Beograd, kao i nastavaku širenja na hrvatsku obalu, prenosi ExYu Aviation News.

- Uvek razgovaramo o Beogradu. Beograd je izuzetno interesantan za nas i ima puno potencijala. Nalazi se na listi ruta koje razmatramo za lansiranje i od svih destinacija na koje bi mogli da letimo definitivno bismo leteli tamo - kaže generalni direktor kompanije airBaltic Martin Gauss.

Letonski prevoznik je uveo letove između Rige i Beograda 2009. godine, ali je trasa suspendovana dve godine kasnije uprkos boljim rezultatima od očekivanih.

Letovi su prekinuti zajedno sa nekoliko drugih destinacija jer se kompanija borila sa finansijskim problemima i nedostatkom flote.

airBaltic će tokom sledeće letnje sezone predstaviti novu sezonsku uslugu od Rige do Splita, a ova aviokompanija već leti tokom leta za Dubrovnik i Rijeku.


Srbija uvodi štedne obveznice za građane, kamata i do 6,25%
Srbija uvodi novi tip državnih hartija od vrednosti - dinarske i evro štedne obveznice za građane, na koje će kamata, u zavisnosti od roka dospeća i valute u kojoj su denominovane, biti u rasponu od 1,0 do 6,25 odsto.
BEOGRAD - Srbija uvodi novi tip državnih hartija od vrednosti - dinarske i evro štedne obveznice za građane, na koje će kamata, u zavisnosti od roka dospeća i valute u kojoj su denominovane, biti u rasponu od 1,0 do 6,25 odsto.

Kako je saopštilo Ministarstvo finansija, štedne obveznice predstavljaju pristupačan finansijski instrument, koji zahteva minimalno ulaganje u iznosu od 2.000 dinara za dinarske i 100 evra za kupovinu štednih obveznica denominovanih u evrima.


Gasprom: Srbiji isporučeno gasa kao u čitavoj 2016. godini
Potencijalni korisnici gasovoda Turski tok, čija je izgradnju u toku, značajno su povećali tražnju za prirodnim gasom iz Rusije od početka ove godine do 15. novembra, a isporuke gasa Srbiji su dostigle nivo kao i u celokupnoj 2016. godini, saopštio je danas ruski Gasprom.


MOSKVA - Potencijalni korisnici gasovoda Turski tok, čija je izgradnju u toku, značajno su povećali tražnju za prirodnim gasom iz Rusije od početka ove godine do 15. novembra, a isporuke gasa Srbiji su dostigle nivo kao i u celokupnoj 2016. godini, saopštio je danas ruski Gasprom.

"Isporuke gasa Srbiji tačno se poklapaju sa podatkom za celu 2016. godinu, kada je isporučeno 1,75 milijardi kubnih metara", saopštio je Gasprom, a prenosi ruska agencija Tas s.


"Mali" akcionari
Emitenti
Posrednici
Investitori
Proizvodi Centra
Arhiva vesti
Kontaktirajte nasKnjiga gostijuMapa sajta