Dobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzistaDobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzista
O namaUsluge CentraProizvodi CentraSavetovanja i seminariNasi rezultatiNasi klijenti
Arhiva vesti
Od 13. januara 2018. direktni letovi Beograd-Teheran
Iranska nacionalna aviokompanija Iran Air uspostaviće od 13. januara sa Aerodroma Nikola Tesla direktne letove iz Beograda za Teheran, čime će prestonice Srbije i Irana biti ponovo povezane direktnim letom, nakon skoro 27 godina, saopšteno je danas iz beogradske vazdušne luke.

Letovi će se tokom zimske sezone obavljati dva puta nedeljno, utorkom i subotom.

Osim toga, druga iranska aviokompanija Qeshm Air takođe je najavila početak letova na liniji Beograd-Teheran, koji će krenuti samo dve nedelje kasnije, od 1. februara.

Letovi bi tokom zimske sezone trebalo da se obavljaju dva puta nedeljno, ponedeljkom i četvrtkom.

Ovim letovima Aerodrom Nikola Tesla nastavlja da proširuje ponudu atraktivnih letova i tokom zimske sezone, navodi se u saopštenju.


Gasprom: Dogovoreni osnovni uslovi isporuka ruskog gasa Kini
Predsednik upravnog odbora Gasproma Aleksej Miler i predsednik Kineske nacionalne naftne korporacije (CNPC) Vang Jilin potpisali su sporazum o osnovnim uslovima za isporuke gasa iz ruskog Dalekog istoka u Kinu, saopšteno je danas iz Gasproma.
MOSKVA - Predsednik upravnog odbora Gasproma Aleksej Miler i predsednik Kineske nacionalne naftne korporacije (CNPC) Vang Jilin potpisali su sporazum o osnovnim uslovima za isporuke gasa iz ruskog Dalekog istoka u Kinu, saopšteno je danas iz Gasproma.

"Dokument utvrđuje osnovne parametre budućih isporuka, uključujući njihov obim, period trajanja ugovora, vremenski okvir za otpočinjanje isporuka, rok za povećanje snabdevanja i punkt isporuka na graničnom prelazu. Dve strane planiraju da potpišu ugovor 2018. godine", navodi se u saopštenju, a prenosi agencija Tas s.


"Mali" akcionari
Emitenti
Posrednici
Investitori
Proizvodi Centra
Arhiva vesti
Kontaktirajte nasKnjiga gostijuMapa sajta