Dobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzistaDobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzista
O namaUsluge CentraProizvodi CentraSavetovanja i seminariNasi rezultatiNasi klijenti
Arhiva vesti
Purić kupio "Slogu" i spasao je od sigurne propasti
Vojko Purić novi je vlasnik meteloprerađivačkog preduzeća "Sloga" a.d. iz Nove Varoši, čiji su radnici gotovo mesec dana bili u štrajku.
OVA VAROŠ - Vojko Purić novi je vlasnik meteloprerađivačkog preduzeća "Sloga" a.d. iz Nove Varoši, čiji su radnici gotovo mesec dana bili u štrajku.

Purić je u četvrtak na berzi otkupio 60 odsto ovog preduzeća i tako postao većinski vlasnik.


NBS: Niska inflacija, stabilan dinar, smanjeni loši kredit
Inflacija u Srbiji je u 2017., petu godinu za redom, ostala niska i stabilna, čime je Narodna banka Srbije i u ovoj godini ispunila svoj osnovni cilj, saopšteno je danas iz NBS.
BEOGRAD - Inflacija u Srbiji je u 2017., petu godinu za redom, ostala niska i stabilna, čime je Narodna banka Srbije i u ovoj godini ispunila svoj osnovni cilj, saopšteno je danas iz NBS.

Inflacioni cilj za 2017. godinu je, kako se podseća, snižen sa 4,0 odsto plus-minus 1,5 procenata na 3,0 odsto plus-minus 1,5 posto, i tokom cele godine inflacija se kretala u granicama ovog novog cilja, uz usidrena inflaciona očekivanja.


"Mali" akcionari
Emitenti
Posrednici
Investitori
Proizvodi Centra
Arhiva vesti
Kontaktirajte nasKnjiga gostijuMapa sajta