Dobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzistaDobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzista
O namaUsluge CentraProizvodi CentraSavetovanja i seminariNasi rezultatiNasi klijenti
Arhiva vesti
Aerodrom Nikola Tesla ponudio prostor za postavljanje reklama i banera
Aerodrom Nikola Tesla objavio je javni poziv za davanje u zakup prostora radi postavljanja reklama.

U zakup se daje prostor u suterenu Terminala 2 (na prvom stubu posle silaznih stepenica i pre prve trake za podizanje prtljaga u restriktivnoj zoni), na period do 10 godina.

Zatim, ponuđeno je brendiranje 5 osvetljenih stubova kao i brendiranje tri neosvetljena stuba u veznom delu terminala 1 i 2, kao i zidna površina u čekaonici kod gejta A6. Takođe, zainteresovanima je na raspolaganju i postavljanje roll-up banera u okviru aerodromske zgrade, podna grafika kod traka za podizanje prtljaga, kao i brendiranje staklenog dela pokretnih stepenica. Jedna od opcija je baner na zvaničnom sajtu Aerodroma Nikola Tesla (255*54 piksela). Sve pozicije daju se u zakup na period do 3 godine.

Zakupnina se naplaćuje mesečno. Aerodrom Nikola Tesla će po isteku perioda od 2 godine od zaključenja ugovora o zakupu povećati zakupninu srazmerno procentu povećanja broja putnika. Dalje povećanje zakupnine vršiće se jednom godišnje.

Ponude se dostavljaju do 28. aprila 2017. godine.


Vlada Srbije odobrila pomoć radnicima Goše - Za svakog zaposlenog jednokratno po 60.000 dinara
Vlada Srbije odobrila je danas jednokratnu pomoć od po 60.000 dinara radnicima fabrike šinskih vozila i putničkih i specijalnih vagona Goša iz Smederevske Palanke, saopšteno je posle sednice Vlade.

Zaključkom Vlade odobrena su i sredstva za overu zdravstvenih knjižica zaposlenima u Goši, koje će važiti narednih šest meseci.

Radnici Goše su u generalnom štajku 15 dana, zbog neoverenih zdravstvenih knjižica, staža koji im nije uplaćivan četiri godine i zbog neisplaćenih zarada, a danas će odlučiti da li će nastaviti štrajk.

U poseti radnicima Goše, na njihov poziv, u petak, 7. aprila 2017. godine, bio je premijer Srbije Aleksandar Vučić koji im je obećao novčanu pomoć.


SMATSA planning construction of airport control tower – Public invitation for technical documentatio
The Serbia and Montenegro Air Traffic Services (SMATSA) has opened a public invitation for the preparation of technical documentation for the construction of an annex to the building of the Belgrade flight control center building with the Belgrade airport flight control tower.

The aim and purpose of the technical documentation, as said in the solicitation documentation, is to have construction of the annex to the Belgrade flight control center building and a new 75-m Belgrade airport flight control tower carried out based on it.

The deadline period for the realization of the agreement is 400 calendar days from the possession of site.

The bid submission deadline is May 8, 2017, and the bids will be opened at SMATSA premises on the same date.
Related documents


SMATSA planira gradnju tornja Aerodromske kontrole letenja
Kontrola letenja Srbije i Crne Gore SMATSA raspisala je javni konkurs za izradu tehničke dokumentacije za izgradnju aneksa zgrade Centra kontrole letenja Beograd sa tornjem Aerodromske kontrole letenja Beograd.

Ciljevi i svrha izrade tehničke dokumentacije su, navodi se u konkursnoj dokumentaciji, da se na osnovu nje izvrše radovi na izgradnji aneksa zgrade Centra kontrole letenja Beograd, kao i novog tornja Aerodromske kontrole letenja Beograd visine 75 metara.

Ukupan rok za realizaciju ugovora je 400 kalendarskih dana računajući od datuma uvođenja u posao.

Rok za slanje ponuda ističe 8. maja 2017 godine, za kada je zakazano i otvaranje ponuda u prostorijama SMATSA.

Više detalja pogledajte OVDE.


"Mali" akcionari
Emitenti
Posrednici
Investitori
Proizvodi Centra
Arhiva vesti
Kontaktirajte nasKnjiga gostijuMapa sajta