Dobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzistaDobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzista
O namaUsluge CentraProizvodi CentraSavetovanja i seminariNasi rezultatiNasi klijenti
Arhiva vesti
Knjaževac izdaje municipalne obveznice
Generalni sekretar Stalne konferencije gradova i opština Đorđe Staničić i predsednik opštine Knjaževac Milan Đokić potpisali su 19. aprila sporazum o realizaciji projekta izdavanja municipalnih obveznica, kao instrumenta za izgradnju infrastrukture i unapređenje poslovne klime na lokalnom nivou, navodi se na sajtu ove opštine.

Opština Knjaževac emitovaće municipalne obveznice i na taj način pružiti mogućnost građanima, fizičkim i pravnim licima, da finansijski podrže one projekte za koje smatraju da su važni. Uz to, građani će moći i da zarade, jer će pripis dobiti na osnovu obveznica biti veći nego što je sada u bankama kao kamata na štednju, rekao je Đokić.


Saobraćaj na niškom aerodromu trostruko uvećan od početka 2017. godine
Direktor Aerodroma Niš Vladica Đurđanović izjavio je u petak (21. aprila 2017. godine) da je od početka godine iz niške vazdušne luke prevezeno 85.000 putnika, a da se očekuje da će do kraja 2017. biti prevezeno više od 300.000.

Đurđanović je rekao da je aerodrom u Nišu prošle godine imao rekordnih 125.000 putnika.

- Treću godinu zaredom aerodrom i u putničkom i u teretnom saobraćaju ima rast od preko 300% - kazao je Đurđanović.

On je rekao da je od početka godine s niškog aerodroma prevezeno više od 1.300 tona robe i dodao da su realna očekivanja da će biti prebačen ovogodišnji plan od 2.500 tona.

Đurđanović je rekao da je u toku sanacija krova aerodromske zgrade i najavio postavljanje nove ograde oko aerodroma.

- Reč je o investiciji vrednoj 40 miliona dinara koju ćemo realizovati uz pomoć grada. Zbog te investicije Veće je danas usvojilo izmene programa poslovanja JP Aerodrom Niš - rekao je Đurđanović.

Prema njegovim rečima, ograda oko Aerodroma Konstant Veliki izgrađena je 1986. godine i ne zadovoljava međunarodne standarde u vazdušnom saobraćaju.


"Mali" akcionari
Emitenti
Posrednici
Investitori
Proizvodi Centra
Arhiva vesti
Kontaktirajte nasKnjiga gostijuMapa sajta