Dobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzistaDobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzista
O namaUsluge CentraProizvodi CentraSavetovanja i seminariNasi rezultatiNasi klijenti
Arhiva vesti
Boreli prodaje sve - oprema, inventar, obuća,...
Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju pokretne imovine preduzeća Boreli u stečaju.

Kako se navodi u oglasu objavljenom u Politici, na prodaju se nudi celokupna oprema, inventar i zalihe obuće iz 86 prodavnica širom Srbije, repromaterijal i umetničke slike.

U oglasu se navodi početna cena za opremu, inventar i zalihe obuće u svakom pojedinačnom prodajnom objektu u Srbiji, a ukupna početna cena iznosi oko 100 miliona dinara.

Pravo učešća u javnom nadmetanju koje će biti održano 30. Juna imaju sva pravna i fizička lica uz uplatu depozita.


Prodaja IMK iz Subotice:
Javno nadmetanje za prodaju Industrije mesa i konzervi "29. novembar ", održaće se 29. juna u Agenciji za licenciranje stečajnih upravnika u Novom Sadu.

Na prodaju je ponuđen industrijski kompleks u Subotici koji čini 69 objekata, po početnoj ceni od oko 84,7 miliona dinara, kao i maloprodajni objekti u Subotici po početnoj ceni od 4,86 miliona dinara i maloprodajni objekti u Bačkoj Topoli po početnoj ceni od oko 3,7 miliona dinara, objavila je Agencija za licenciranje stečajnih upravnika.

U oglasu Agencije za licenciranje stečajnih upravnika kao stečajnog upravnika, je navedeno da kupci moraju da uplate i depozit za industrijski kompleks od oko 42 miliona dinara, a za maloprodajne objekte u Subotici i Bačkoj Topoli od po 1,9 i 1,8 miliona dinara.

Rok za otkup prodajne dokumentacije je 22. jun.


Staklara ne ide u stečaj
Fabrika Staklara Paraćin neće otići u stečaj, odlučio je sud, saznaje B92.

Podsetimo, danas se u Privrednom sudu u Kragujevcu održava nastavak ročišta na kome se odlučuje o stečaju paraćinske fabrike.

Zahtev za uvođenje predstečajnog postupka, koji je sud prihvatio 4. maja ove godine, podnela je čačanska firma Veksilum Balkan, koja od Staklare po osnovu četiri ugovora o zajmu potražuje oko 47 miliona evra.

Staklara u Paraćinu ima 825 radnika. Prema podacima Narodne banke Srbije, račun Staklare je u blokadi za oko 625 miliona dinara, neprekidno od novambra 2016.godine.


RTB Bor facility casts 50 kg of gold – Revenues around USD 2 million
The facility for production of precious metals of RTB Bor cast 50 kg of gold on Monday, May 29, leading to revenues of around USD 2 million for the company, RTB Bor reported.

Four gold bars of 12.5 kg, featuring 99.99% purity, were cast.

RTB Bor is obliged to offer the produced gold to the National Bank of Serbia first.

According to the latest data of the World Gold Council, Serbia is the 63rd country looking by the reserves of gold deposited in the central bank, with 18.8 tons, making up 7.3% of total state reserves. The majority of deposited amounts of gold come from Bor, where the only factory producing this precious metal is located.

The RTB Bor factory employs 42 people producing gold, silver, platinum, palladium and selenium in four shifts.


"Mali" akcionari
Emitenti
Posrednici
Investitori
Proizvodi Centra
Arhiva vesti
Kontaktirajte nasKnjiga gostijuMapa sajta