Dobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzistaDobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzista
O namaUsluge CentraProizvodi CentraSavetovanja i seminariNasi rezultatiNasi klijenti
Arhiva vesti
Završetak radova na sanaciji krova Aerodroma Konstantin Veliki do 23.juna
Radovi na sanaciji krova na putničkom terminalu Aerodroma Konstantin Veliki biće završeni u narednih nekoliko dana, kaže direktor niškog aerodroma Vladica Đurđanović, prenosi FlyFromNiš.

Terminalna zgrada zvanično bi u novom ruhu trebalo da bude prezentovana javnosti sa zvaničnim početkom letova aviokompanije Germania iz Niša za Cirih 23. juna.

Iako je rok za radove bio 120 dana i završetak se očekivao krajem aprila meseca, loše vreme tokom aprila i maja meseca produžili su rok za sanaciju krova za koju je iz budžeta grada krajem prošle godine izdvojeno 26 miliona dinara.

Prethodno je u holu terminala urađeno proširenje check-in šaltera čime se značajno ubrzalo čekiranje putnika imajući u vidu da nekim danima prisutno i po dva aviona koja skoro istovremeno slete na pistu niškog aerodroma, a takođe urađen je i još jedan montažni brzi gejt čime su se u mnogome smanjile gužve u odlaznom gejtu.

U narednim mesecima, prema ranijim najavama rukovodstva, aerodroma uradiće se i proširenje za kontra-diverzioni pregled putnika i prtljaga (KD kontrola) odnosno postavljanje još jednog dodatnog rentgen uređaja, postavljanje nove ograde oko aerodroma, kao i instalacija uređaja za instrumentalno sletanje prve kategorije (ILS CAT I).


"Mali" akcionari
Emitenti
Posrednici
Investitori
Proizvodi Centra
Arhiva vesti
Kontaktirajte nasKnjiga gostijuMapa sajta