Dobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzistaDobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzista
O namaUsluge CentraProizvodi CentraSavetovanja i seminariNasi rezultatiNasi klijenti
Arhiva vesti
Za godinu dana do Njujorka 80 000 putnika
Let Beograd - Njujork danas slavi prvi rođendan, a za godinu dana široktrupni avion "erbas A330" prevezao je skoro 80 000 putnika, pišu "Novosti".


BEOGRAD - Let Beograd - Njujork danas slavi prvi rođendan, a za godinu dana široktrupni avion "erbas A330" prevezao je skoro 80 000 putnika, pišu "Novosti".

Tokom proteklih 12 meseci "Er Srbija" je realizovala 204 povratna leta između Beograda i Njujorka uz snažnu i sve veću popunjenost aviona.


Potencijalni kineski partner u RTB Bor - Ime kompanije zasada u tajnosti
Predstavnici najveće državne kineske kompanije za proizvodnju bakra i procenu zlata, zajedno s partnerima iz kineske privatne investicione i upravljačke agencije, posetili su u petak (23. juna 2017. godine) Rudarsko-topioničarski basen Bor, saopštila je ta kompanija, ne navodeći ime potencijalnog kineskog partnera.

U razgovoru s generalnim direktorom Blagojem Spaskovskim istaknuto je, pored ostalog, da je ova kineska kompanija u Srbiji i Boru prvi put, i to na zvanični zahtev Kine koja "želi da upravo njihova najveća državna kompanija ostvari saradnju sa RTB Borom", saopštio je borski basen bakra.

- Naša zemlja bi volela da upravo mi ostvarimo saradnju sa RTB Borom i zbog toga smo ovde - istakao je direktor investicija u rudarstvu te kineske kompanije.

Nakon razgovora sa menadžmentom RTB Bor, kojem je prisustvovao i državni sekretar u Ministarstvu privrede Dragan Stevanović, gosti iz Kine su razgledali površinski kop Veliki Krivelj i tamošnju flotaciju, novu topionicu, fabriku sumporne kiseline i pogon elektrolize.


"Mali" akcionari
Emitenti
Posrednici
Investitori
Proizvodi Centra
Arhiva vesti
Kontaktirajte nasKnjiga gostijuMapa sajta