Dobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzistaDobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzista
O namaUsluge CentraProizvodi CentraSavetovanja i seminariNasi rezultatiNasi klijenti
Arhiva vesti
Mali akcionari Energoprojekta podržali preuzimanje
Udruženje malih akcionara Energoprojekta jednoglasno je podržalo ponudu preduzeća "Napred razvoj", u vlasništvu Dobrisava Bojovića i lica koja sa njim zajedno deluju za preuzimanje Energoprojekt holdinga a.d.

BEOGRAD - Udruženje malih akcionara Energoprojekta jednoglasno je podržalo ponudu preduzeća "Napred razvoj", u vlasništvu Dobrisava Bojovića i lica koja sa njim zajedno deluju za preuzimanje Energoprojekt holdinga a.d.

"Smatramo da je ponuđena cena akcija za otkup utvrđena u skladu sa Zakonom o preuzimanju i da je objektivna i korektna", navodi se u Mišljenju Udruženja malih akcionara Energoprojekt, u koje je agencija Tanjug imala uvid.


Pripreme Gasproma za polaganje cevi za drugi krak Turskog toka
Ruska gasna kompanija Gasprom trenutno realizuje pripremne radove za postavljanje cevi za drugi krak gasovoda Turski tok u plitkim vodama, izjavio je danas portparol Gasproma Sergej Kuprijanov.

MOSKVA - Ruska gasna kompanija Gasprom trenutno realizuje pripremne radove za postavljanje cevi za drugi krak gasovoda Turski tok u plitkim vodama, izjavio je danas portparol Gasproma Sergej Kuprijanov.

"Trenutno su samo pripremni radovi u toku u plitkim vodama", izjavio je Kuprijanov za rusku agenciju Tas s.


"Mali" akcionari
Emitenti
Posrednici
Investitori
Proizvodi Centra
Arhiva vesti
Kontaktirajte nasKnjiga gostijuMapa sajta