Dobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzistaDobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzista
O namaUsluge CentraProizvodi CentraSavetovanja i seminariNasi rezultatiNasi klijenti
Arhiva vesti
Prodate petogodišnje obveznice u vrednosti od 9,3 milijardi
Uprava za javni dug prodala je na današnjoj aukciji petogodišnje državne obveznice ukupne vrednosti 9,3 milijarde dinara, saopštilo je Ministarstvo finansija.
BEOGRAD - Uprava za javni dug prodala je na današnjoj aukciji petogodišnje državne obveznice ukupne vrednosti 9,3 milijarde dinara, saopštilo je Ministarstvo finansija.

Obveznice su prodate po godišnjoj stopi prinosa od 4,3 odsto, a na naplatu dospevaju 25. januara 2023. godine, kažu u ministarstvu.


Unapređenje saradnje aerodroma Beograd i Banjaluka
V.D.generalnog direktora AD Aerodrom "Nikola Tesla" Beograd Saša Vlaisavljević razgovarao je danas u Banjaluci o unapređenju saradnje sa tamošnjim aerodromom.
BEOGRAD - V.D. generalnog direktora AD Aerodrom "Nikola Tesla" Beograd Saša Vlaisavljević razgovarao je danas u Banjaluci o unapređenju saradnje sa tamošnjim aerodromom.

Kako se navodi u saopštnju, Vlaisavljević se sastao sa predsednikom Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljkom Čubrilovićem, sa kojim se saglasio da saradnju dva aerodroma treba podići na viši nivo.


"Mali" akcionari
Emitenti
Posrednici
Investitori
Proizvodi Centra
Arhiva vesti
Kontaktirajte nasKnjiga gostijuMapa sajta