Dobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzistaDobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzista
O namaUsluge CentraProizvodi CentraSavetovanja i seminariNasi rezultatiNasi klijenti
Arhiva vesti
Vojvodinaput ide u stečaj, određen stečajni upravnik
Zrenjanin -- U Privrednom sudu u Zrenjaninu doneto je rešenje o pokretanju stečaja nad privrednim društvom za puteve Vojvodinaput - Zrenjanin.Sudija Ljiljana Popov je takvo rešenje donela na predlog AIK Banke, a za stečajnog upravnika imenovan je Slobodan Sudarov iz Kikinde.

Ispitno ročište zakazano je za 24. april 2019. godine, dok je prvo poverilačko ročište zakazano za 7. decembar ove godine u zgradi Privrednog suda u Zrenjaninu.


BG aerodrom: 26 meseci rasta broja putnika
Beograd -- Na Aerodromu "Nikola Tesla" opsluženo je u oktobru ukupno 495.881 putnika, što je uvećanje od tri odsto u odnosu na isti meces prošle godine.Istovremeno, zabeležena su i 5.284 poletanja i sletanja, saopšteno je iz beogradske vazdušne luke.

To je 26. uzastopni mesec kako beogradski aerodrom beleži povećanje broja putnika i mesečne rekorde u broju usluženih putnika.

U prvih deset meseci ove godine na Aerodromu "Nikola Tesla" usluženo je ukupno 4.897.157 putnika, što je 6,0 odsto više nego u istom periodu prošle godine.

Zabeleženo je 51.840 poletanja i sletanja, ili tri odsto više nego u istom periodu prošle godine, dok je ukupan promet robe i pošte uvećan 15 odsto.

Na beogradskom aerodromu je u oktobru 2018. zabeležena opšta tačnost poletanja od 86,3 odsto, a redovnost letova nacionalne avio-kompanije "Er Srbije" je iznosila čak oko 91 odsto, dok je svega 2,5 odsto letova bilo sa kašnjenjem većim od 60 minuta, navodi se u saopštenju.


"Mali" akcionari
Emitenti
Posrednici
Investitori
Proizvodi Centra
Arhiva vesti
Kontaktirajte nasKnjiga gostijuMapa sajta