Dobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzistaDobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzista
O namaUsluge CentraProizvodi CentraSavetovanja i seminariNasi rezultatiNasi klijenti
Arhiva vesti
EPS: Rekordi u proizvodnji uglja i struje na početku 2018.
Elektroprivreda Srbije (EPS) započela je 2018. godinu s odličnim rezultatima i u januaru proizvela 9,3 odsto više električne energije i 7,5 odsto više uglja nego u istom mesecu prošle godine, saopšteno je danas iz tog Javnog preduzeća.
BEOGRAD - Elektroprivreda Srbije (EPS) započela je 2018. godinu s odličnim rezultatima i u januaru proizvela 9,3 odsto više električne energije i 7,5 odsto više uglja nego u istom mesecu prošle godine, saopšteno je danas iz tog Javnog preduzeća.

Rekorde u proizvodnji uglja i struje pratilo je poboljšanje naplate isporučene električne energije, koja je podignuta gotovo na 100 odsto, zbog čega EPS na računu ima 56 milijardi dinara, odnosno gotovo 470 miliona evra, što, kako se navodi u saopštenju, osigurava stabilno poslovanje kompanije i nastavak investicija.


Norwegian pojačava liniju od Osla do Beograda uvođenjem trećeg leta
Tokom celog letnjeg reda letenja Norwegian će uvesti dodatni, treći let na liniji između Osla i Beograda, prenosi Aviatica.

Za razliku od prošle godine kada je trećim letom samo pojačavala sam špic letnje sezone, Norwegian će ove godine uvesti dodatni treći let iz Beograda za Oslo tokom celokupnog trajanja letnjeg reda letenja.

Norwegian planira da već od 26. marta uvede treći let nedeljno na liniji Oslo – Beograd koji će biti obavljan svakog ponedeljka, sve do kraja trajanja letnjeg reda letenja krajem oktobra 2018.

Letovi će se obavljati avionom 737-800 sa 186 mesta u jedinstvenoj ekonomskoj klasi.


"Mali" akcionari
Emitenti
Posrednici
Investitori
Proizvodi Centra
Arhiva vesti
Kontaktirajte nasKnjiga gostijuMapa sajta