Dobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzistaDobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzista
O namaUsluge CentraProizvodi CentraSavetovanja i seminariNasi rezultatiNasi klijenti
Arhiva vesti
Đukov: Investicije NIS-a do 2025.godine 2,2 milijarde dolara
Generalni direktor Gaspromnjefta Aleksandar Đukov kaže da će NIS do 2025. godine imati 2,2 milijarde dolara novih investicija, a da je ključni projekat u ovoj i narednoj godini postrojenje za duboku preradu u Rafineriji nafte u Pančevu.
BEOGRAD - Generalni direktor Gaspromnjefta Aleksandar Đukov kaže da će NIS do 2025. godine imati 2,2 milijarde dolara novih investicija, a da je ključni projekat u ovoj i narednoj godini postrojenje za duboku preradu u Rafineriji nafte u Pančevu.

"Kompanija NIS se uspešno razvija. Finansijski pokazatelji su sve bolji - profit i poreska izdvajanja, želimo da tako i nastavimo. Nastavićemo razvoj istraživanja, proizvodnju i preradu nafte i maloprodajnu mrežu", rekao je Đukov za RTS.


Komercijalna banka danas u žiži interesovanja investitora
Trgovanje državnim obvežnicama vinulo je danas promet na Beogradskoj berzi na preko milijardu dinara.
BEOGRAD - Trgovanje državnim obvežnicama vinulo je danas promet na Beogradskoj berzi na preko milijardu dinara.

Na tržištu akcija, pažnja investitora je bila fokusirana na Komercijalnu banku, dok su indeksi poslednjeg trgovačkog dana u nedelji zaključeni u minusu.


"Mali" akcionari
Emitenti
Posrednici
Investitori
Proizvodi Centra
Arhiva vesti
Kontaktirajte nasKnjiga gostijuMapa sajta