Dobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzistaDobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzista
O namaUsluge CentraProizvodi CentraSavetovanja i seminariNasi rezultatiNasi klijenti
Arhiva vesti
Iran Air dobio dozvolu za letove između Beograda i Teherana
Aviokompanija Iran Air dobila je dozvolu za obavljanje redovnog saobraćaja na liniji između Teherana i Beograda, nezvanično saznaje Aviatica.

Iz ove kompanije su tražili dozvolu za letove sa početkom od 10. februara, ali se to gotovo izvesno neće desiti. Letovi su, podsetimo, već odlagani.

Tačan datum početka letova nije zvanično potvrđen, a u globalnim rezervacionom sistemima su se pojavili letovi ove kompanije na pomenutoj liniji sa navedenim početkom saobraćaja od 27. marta, pa sve do 27. oktobra.

Ovi letovi, ipak, nisu još uvek dostupni za prodaju. Njih takođe nema ni u redu letenja same aviokompanije.

Ono što je objavljeno u globalnim rezervacionim sistemima pokazuje da će linija biti održavana sa dva leta nedeljno - utorkom i subotom.

Letove bi obavljao avion Airbus A320 sa ukupno 142 sedišta, od čega 11 u biznis klasi i 131 u ekonomskoj klasi.


Gasprom Evropi: Povećajte uvoz ruskog gasa,inače nestašica
Evropa bi se već naredne decenije mogla suočiti sa nestašicom i poskupljenjem gasa, ako brzo ne odluči da poveća uvoz iz Rusije, izjavio je danas potpredsednik Gasproma Aleksandar Medvedev.
MOSKVA - Evropa bi se već naredne decenije mogla suočiti sa nestašicom i poskupljenjem gasa, ako brzo ne odluči da poveća uvoz iz Rusije, izjavio je danas potpredsednik Gasproma Aleksandar Medvedev.

"Evropa je napravila potpuno lošu procenu kada je pretpostavila da joj neće trebati dodatni gas, i da će ga, ako joj zatreba, dopremiti izvan okvira Rusije", izjavio je Medvedev za agenciju Rojters, i dodao da kupovinom gasa iz SAD ili Katara, Evropa ne može da zadovolji sopstvenu tražnju.


"Mali" akcionari
Emitenti
Posrednici
Investitori
Proizvodi Centra
Arhiva vesti
Kontaktirajte nasKnjiga gostijuMapa sajta