Dobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzistaDobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzista
O namaUsluge CentraProizvodi CentraSavetovanja i seminariNasi rezultatiNasi klijenti
Arhiva vesti
Više putnika na Aerodromu "Nikola Tesla" i u februaru
Usluge Aerodroma "Nikola Tesla" koristilo je u februaru, najkraćem mesecu u godini, 297.426 putnika, što je povećanje od 5,0 odsto u odnosu na isti mesec prošle godine.
BEOGRAD - Usluge Aerodroma "Nikola Tesla" koristilo je u februaru, najkraćem mesecu u godini, 297.426 putnika, što je povećanje od 5,0 odsto u odnosu na isti mesec prošle godine.

Zabeležena su 3.643 poletanja i sletanja, dok povećanje prometa robe i pošte iznosi 39 odsto, saopšteno je danas iz beogradske vazdušne luke.


Neto dobit NIS-a 27 milijardi dinara u 2017., veća za 80%
Naftna industrija Srbije (NIS) ostvarila je neto dobit od 27 milijardi dinara u protekloj godini (228 miliona evra), što je 80 odsto bolji rezultat u odnosu na 2016. godinu, saopšteno je danas iz te kompanije.
BEOGRAD - Naftna industrija Srbije (NIS) ostvarila je neto dobit od 27 milijardi dinara u protekloj godini (228 miliona evra), što je 80 odsto bolji rezultat u odnosu na 2016. godinu, saopšteno je danas iz te kompanije.

Istovremeno, profit pre plaćanja kamata, poreza na dobit i amortizacije (Ebitda) iznosio je 47 milijardi dinara, odnosno 18 odsto više nego pre godinu dana, navodi se u saopštenju.


"Mali" akcionari
Emitenti
Posrednici
Investitori
Proizvodi Centra
Arhiva vesti
Kontaktirajte nasKnjiga gostijuMapa sajta