Dobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzistaDobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzista
O namaUsluge CentraProizvodi CentraSavetovanja i seminariNasi rezultatiNasi klijenti
Arhiva vesti
Direktori aerodroma u regionu o saradnji
Vršilac dužnosti direktora Aerodroma "Nikola Tesla" Beograd razgovarao je danas u Mostaru sa direktorom zagrebačkog aerodroma Rankom Ilićem i direktorom Aerodroma Mostar Marinom Raspudićem, a na sastanku je razmatran nastavak poslovno-tehničke saradnje između aerodroma u regionu.
MOSTAR - Vršilac dužnosti direktora Aerodroma "Nikola Tesla" Beograd razgovarao je danas u Mostaru sa direktorom zagrebačkog aerodroma Rankom Ilićem i direktorom Aerodroma Mostar Marinom Raspudićem, a na sastanku je razmatran nastavak poslovno-tehničke saradnje između aerodroma u regionu.

Takođe, dogovorena je saradnja u oblasti stručne obuke zaposlenih u Centru za obuku Aerodroma "Nikola Tesla", jedinom akreditovanom u Srbiji.


Vranjski Alfa plam dobitnik dana na Berzi
Indeksi Beogradske berze su se danas oporavili posle višednevnog pada, a u trgovanju na domaćem tržištu akcija dominirao je vranjski Alfa plam, koji je odneo gro prometa.
BEOGRAD - Indeksi Beogradske berze su se danas oporavili posle višednevnog pada, a u trgovanju na domaćem tržištu akcija dominirao je vranjski Alfa plam, koji je odneo gro prometa.

Ukupan promet na trgovanju iznosio je 49,5 miliona dinara (oko 419 hiljada evra).


"Mali" akcionari
Emitenti
Posrednici
Investitori
Proizvodi Centra
Arhiva vesti
Kontaktirajte nasKnjiga gostijuMapa sajta