Dobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzistaDobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzista
O namaUsluge CentraProizvodi CentraSavetovanja i seminariNasi rezultatiNasi klijenti
Arhiva vesti
Avioni ruskog "Red Wings"- a od juna i iz Beograda?
Ruski avioprevoznik "Red Wings Airlines" planira da ovog leta uvede liniju između moskovskog aerodroma Domodedovo i beogradskog aerodroma "Nikola Tesla", piše portal EX-YU Aviation News.
BEOGRAD - Ruski avioprevoznik "Red Wings Airlines" planira da ovog leta uvede liniju između moskovskog aerodroma Domodedovo i beogradskog aerodroma "Nikola Tesla", piše portal EX-YU Aviation News.

Kako navode, kompanija je podnela zahtev za slotove na Aerodromu "Nikola Tesla" sa početkom od 2. juna, uoči Svetskog prvenstva u fudbalu (FIFA World Cup 2018), koje se održava u Rusiji.


Ambasador Li: Kina posebno zainteresovana za RTB Bor i PKB
Kina je zainteresovana da učestvuje u privatizaciji velikog broja državnih preduzeća u Srbiji, a naročito kada su u pitanju velike kompanije poput RTB-a Bor i Poljoprivrednu korporaciju Beograd (RTB), izjavio je danas Tanjugu ambasador Kine Li Mančang.

BEOGRAD - Kina je zainteresovana da učestvuje u privatizaciji velikog broja državnih preduzeća u Srbiji, a naročito kada su u pitanju velike kompanije poput RTB-a Bor i Poljoprivrednu korporaciju Beograd (RTB), izjavio je danas Tanjugu ambasador Kine Li Mančang.

Na pitanje kada da li je Kina zainteresovana da učestvuje u privatizaciji oko 120 državnih preduzeća u privatizacionom portfelju Ministarstva privrede, Li je rekao su zainteresovani za polovinu tih preduzeća...


Kina hoće u SRB da gaji lekovite biljke za kinesko tržište

Kina želi da investira u gajenje lekovitog bilja u Srbiji za kinesko tržište, ali i da napravi fabriku za preradu, izjavio je danas ambasador Kine Li Mančang.

On je rekao Tanjugu da tim povodom u Srbiji boravi kineska delegacija koja je posetila Ministarstvo poljoprivrede u cilju uspostavljanja saradnje na proizvodnju lekovitog bilja, kao i da je kineska strana ponudila četiri ili pet vrsta kineskih lekovitih biljaka koje bi mogle da se uzgajaju u Srbiji...


Aerodrom "Nikola Tesla" ponovo u fokusu investitora na Berzi
Na domaćem tržištu akcija je i poslednjeg trgovačkog dana u nedelji zabeležena skromna aktivnost investitora, mada življa nego juče, a indeksi su i danas bili mešoviti, dok na nedeljnom nivou beleže minus.
BEOGRAD - Na domaćem tržištu akcija je i poslednjeg trgovačkog dana u nedelji zabeležena skromna aktivnost investitora, mada življa nego juče, a indeksi su i danas bili mešoviti, dok na nedeljnom nivou beleže minus.

Ukupan promet na trgovanju iznosio je 7,8 miliona dinara (66,4 hiljade evra).


"Mali" akcionari
Emitenti
Posrednici
Investitori
Proizvodi Centra
Arhiva vesti
Kontaktirajte nasKnjiga gostijuMapa sajta