Dobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzistaDobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzista
O namaUsluge CentraProizvodi CentraSavetovanja i seminariNasi rezultatiNasi klijenti
Arhiva vesti
Antić: Tender za RTB Bor ovog ili sledećeg meseca
Tender za izbor strateškog partnera za RTB Bor biće raspisan u maju ili junu, izjavio je danas ministar energetike Aleksandar Antić i dodao da neće biti smanjenja broja radnika u basenu i da se čak nada i novom zaposljavanju.


BEOGRAD - Tender za izbor strateškog partnera za RTB Bor biće raspisan u maju ili junu, izjavio je danas ministar energetike Aleksandar Antić i dodao da neće biti smanjenja broja radnika u basenu i da se čak nada i novom zaposljavanju.

Antić je naglasio da je RTB Bor veoma značajna kompanija za Srbiju, najznačajnija u jugoistočnoj Srbiji, te da nisu određeni rokovi za izbor strateskog partnera, već da je važno da se to uradi na najbolji način.


Rast broja avio-putnika u regionu duplo veći nego u Evropi
Usluge aerodroma u regionu je prošle godine koristilo oko 25 miliona putnika, što je povećanje od 16 odsto, odnosno čak 3,5 miliona novih putnika, izjavio je v.d. generalnog direktora beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" Saša Vlaisavljević.


BEOGRAD/JAHORINA - Usluge aerodroma u regionu je prošle godine koristilo oko 25 miliona putnika, što je povećanje od 16 odsto, odnosno čak 3,5 miliona novih putnika, izjavio je v.d. generalnog direktora beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" Saša Vlaisavljević.

"Porast broja putnika u regionu gotovo dvostruko je veći od rasta broja putnika u Evropi, koji je u 2017. godini iznosio 8,5 odsto", rekao je Vlaisavljević na Ekonomskom forumu na Jahorini na panelu posvećenom vazdušnom saobraćaju i turizmu.


"Mali" akcionari
Emitenti
Posrednici
Investitori
Proizvodi Centra
Arhiva vesti
Kontaktirajte nasKnjiga gostijuMapa sajta