Dobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzistaDobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzista
O namaUsluge CentraProizvodi CentraSavetovanja i seminariNasi rezultatiNasi klijenti
Arhiva vesti
Investitori se "probudili", u fokusu Messer Tehnogas
Posle višednevnog slabašnog trgovanja na domaćem tržištu akcija, investitori su se danas malo više aktivirali, pri čemu su najveće interesovanje pokazali za akcije Messer Tehnogasa.
BEOGRAD - Posle višednevnog slabašnog trgovanja na domaćem tržištu akcija, investitori su se danas malo više aktivirali, pri čemu su najveće interesovanje pokazali za akcije Messer Tehnogasa.

Ukupan promet na trgovanju iznosio je 14,8 miliona dinara (126 hiljada evra).


Skupština RTB-a Bor: Jednoglasno za jedno preduzeće
Skupština Rudarsko-topioničarskog basena Bor odlučila je danas o spajanju imovine i obaveza tri zavisna preduzeća, koja će ubuduće biti vlasništvo jedinstvenog preduzeća RTB Bor.
BEOGRAD - Skupština Rudarsko-topioničarskog basena Bor odlučila je danas o spajanju imovine i obaveza tri zavisna preduzeća, koja će ubuduće biti vlasništvo jedinstvenog preduzeća RTB Bor.

Reč je o Rudnika bakra Bor, Rudnika bakra Majdanpek i Topionice i rafinacije, a odluka će stupiti na snagu danom registracije u Agenciji za privredne registre, najduže za 60 dana.


"Mali" akcionari
Emitenti
Posrednici
Investitori
Proizvodi Centra
Arhiva vesti
Kontaktirajte nasKnjiga gostijuMapa sajta