Dobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzistaDobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzista
O namaUsluge CentraProizvodi CentraSavetovanja i seminariNasi rezultatiNasi klijenti
Arhiva vesti
MK Group ulaže još 5 MILIONA EVRA u hotel Grand na Kopaoniku
Kompanija MK Group nastavlja svoj investicioni ciklus u hotelu Grand na Kopaoniku, sa namerom da ovaj prestižni hotel zadrži lidersku poziciju i nastavi promociju naše najlepše planine kao jedne od najznačajnijih turističkih destinacija ovog dela Evrope. Do sada je MK Group u hotel Grand i razvoj destinacije uložila 50 miliona evra, a u novom trogodišnjem investicionom planu opredeljeno je više od 5 miliona evra za renoviranje hotelskih kapaciteta.

Potpredsednik MK Grupe, Aleksandar Kostić, istakao je da se novim investicionim ciklusom daje nov kvalitet hotelu Grand.

"Hotel Grand, kao brend, predstavlja lice Kopaonika i na čelu je razvoja cele destinacije. U jeku uspešne letnje turističke sezone, započeli smo realizaciju novih ambicioznih planova sa ciljem da našim gostima pružimo još kvalitetniju uslugu u budućnosti, a da destinaciju dodatno promovišemo kao centar visokog turizma”, naglasio je Kostić.

Trogodišnji investicioni plan započet je ovog leta renoviranjem 58 soba u zapadnom krilu hotela, kao i 30 soba u aneksu iznad bazena. Ukupna vrednost ove investicije je 2 miliona evra.

U 2020. godini planirano je kompletno renoviranje Wellness&SPA dela hotela, ali i unapređenje usluga iz ovog domena. U narednoj godini planiraju se ulaganja i u F&B segment (segment hrane i pića) i restoran Garden u okviru hotela. Očekivani iznos ovih dodatnih investicije biće više od 3 miliona evra.


"Mali" akcionari
Emitenti
Posrednici
Investitori
Proizvodi Centra
Arhiva vesti
Kontaktirajte nasKnjiga gostijuMapa sajta