Dobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzistaDobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzista
O namaUsluge CentraProizvodi CentraSavetovanja i seminariNasi rezultatiNasi klijenti
Arhiva vesti
IMATE STARTAP? NARODNA BANKA ŽELI DA ZNA ZA VAS Formiraju registar novih kompanija, prijave u toku
Narodna banka Srbije uputila je javni poziv za sve startape koji su osnovani u Republici Srbiji i/ili koje posluju u Republici Srbiji da se jave radi dostavljanja podataka kako bi bio oformljen registar startap kompanija.

Kako navode u u sopštenju, cilj formiranja registra startapa je da potencijalni korisnici usluga ovih preduzeća, investitori ili bilo koja druga zainteresovana lica, na brz i jednostavan način dođu do informacija o što većem broju kompanija koje posluju u određenoj oblasti, sa posebnim akcentom na startape koji se bave kreiranjem inovativnih proizvoda i usluga, piše Startit.
Dostavljanje informacija vrši se isključivo na dobrovoljnoj osnovi, a navodi se i da kompanije koje se po osnovu prijave budu našle u ovom registru, neće imati bilo kakve dodatne obaveze, te da je jedini cilj prikupljanja podataka uspostavljanje informativnog pregleda kompanija koje čine startap ekosistem.

Formular koji je potrebno popuniti sadrži naziv kompanije, naziv veb stranice, godinu i mesto osnivanja, oblast poslovanja, broj zaposlenih, tržišta na kojima je kompanija prisutna i kontakt podatke.


PRIVREDNA KOMORA PRODAJE NEKRETNINE U PET GRADOVA U ponudi stanovi i poslovni prostor
Privredna komora Srbije ponudila je na prodaju nekretnine u Beogradu, Novom Sadu, Sremskoj Mitrovici, Pančevu i Požarevcu, objavljeno je danas.

Poslovni prostori u Beogradu se nalaze u ulicama Hadži Ruvimovoj, Dečanskoj i Sredačkoj, dok je stambeni u ulici Španskih boraca.U Požarevcu prodaju se nekretnine na Varoškom brdu, i u ulici Veljka Dugoševića, u Sremskoj Mitrovici ponuđen je prostor u ulici Kralja Petra I, a u Pančevu deo nekretnine u ulici Zmaj Jovinoj.

Prispele pisane ponude za kupovinu ovih nekretnina biće otvarane 16. marta


"Mali" akcionari
Emitenti
Posrednici
Investitori
Proizvodi Centra
Arhiva vesti
Kontaktirajte nasKnjiga gostijuMapa sajta