Dobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzistaDobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzista
O namaUsluge CentraProizvodi CentraSavetovanja i seminariNasi rezultatiNasi klijenti
Arhiva vesti
Dinar stabilan, kurs 117,5751
Srednji kurs dinara prema evru iznosi danas 117,5751 dinara za evro, što je neznatna promena u odnosu na utorak, objavila je Narodna banka Srbije.
 
BEOGRAD - Srednji kurs dinara prema evru iznosi danas 117,5751 dinara za evro, što je neznatna promena u odnosu na utorak, objavila je Narodna banka Srbije.

Dinar prema evru vredi isto kao pre mesec dana i kao na početku godine, a na godišnjem nivou je jači za 0,4 procenta.


Beogradska berza: Obveznice "planule", akcije podbacile
Ukupan promet na Beogradskoj berzi iznosio je danas oko 45,8 miliona dinara (389,3 hiljade evra), i u najvećoj meri je ostvaren trgovanjem državnim obveznicama Srbije, dok je trgovanje akcijama podbacilo.
BEOGRAD - Ukupan promet na Beogradskoj berzi iznosio je danas oko 45,8 miliona dinara (389,3 hiljade evra), i u najvećoj meri je ostvaren trgovanjem državnim obveznicama Srbije, dok je trgovanje akcijama podbacilo.

Oba berzanska indeksa su zaključila dan u “crvenom”. BELEX 15 je pao za gotovo 1,2 posto na 682,64 poena, a BELEXlajn se spustio za nepunih 0,7 procenata na 1.505,23 poena.


Proizvodnja u Tigar Tajersu punim kapacitetom 4. maja
Kompanija Tigar Tajers Pirot narednih dana sprovešće sve neophodne pripreme kako bi 4. maja proizvodnja u toj fabrici krenula punim kapacitetom, najavljeno je na sastanku u Pirotu.
PIROT - Kompanija Tigar Tajers Pirot narednih dana sprovešće sve neophodne pripreme kako bi 4. maja proizvodnja u toj fabrici krenula punim kapacitetom, najavljeno je na sastanku u Pirotu.
"Pokretanje proizvodnje u Tigar Tajersu od velikog je značaja kako za samu fabriku, tako i za Pirot i za Srbiju. Fabrika zapošljava blizu 4.000 radnika i jedna je od najvećih naših izvoznika. Osim kontinuiteta proizvodnje, ova kompanija kao prioritet stavlja zaštitu i bezbednost radnika", rekao je Dragan Stevanović, sekretar Udruženja za hemijsku, gumarsku i industriju nemetla PKS, koji je prisustvovao sastanku održanom u utorak u Pirotu.


"Mali" akcionari
Emitenti
Posrednici
Investitori
Proizvodi Centra
Arhiva vesti
Kontaktirajte nasKnjiga gostijuMapa sajta