Dobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzistaDobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzista
O namaUsluge CentraProizvodi CentraSavetovanja i seminariNasi rezultatiNasi klijenti
Arhiva vesti
NBS prošlu godinu zavrsila sa 37,2 milijarde dinara dobitka
Narodna banka Srbije prošle godine ostvarila je dobitak nakon oporezivanja od 37,2 milijarde dinara, navodi se bilansku uspeha finansijskog izveštaja za 2019. Godinu koji je objavio Službeni glasnik.
BEOGRAD- Narodna banka Srbije prošle godine ostvarila je dobitak nakon oporezivanja od 37,2 milijarde dinara, navodi se bilansku uspeha finansijskog izveštaja za 2019. Godinu koji je objavio Službeni glasnik.

Taj dobitak je za 6,6 milijardi veći od dobitka iste kategorije ostvarenog u 2018. Godini.


BELEX indeksi u minusu na dnevnom i nedeljnom nivou
Indeksi Beogradske berze završili su sa negaitivnim rezultatom skraćenu trgovačku nedelju, koju su obeležili oprez i uzdržana aktivnost investitora.
BEOGRAD - Indeksi Beogradske berze završili su sa negaitivnim rezultatom skraćenu trgovačku nedelju, koju su obeležili oprez i uzdržana aktivnost investitora.

Ukupan promet na trgovanju iznosio je 8,8 miliona dinara (oko 75 hiljada evra).

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih ser


Kurs dinara u ponedeljak 117,5974
Srednji kurs dinara prema evru iznosiće u ponedeljak, 27. aprila, 117,5974 dinara za evro, što je neznatna promena u odnosu na danas, objavila je Narodna banka Srbije.
BEOGRAD - Srednji kurs dinara prema evru iznosiće u ponedeljak, 27. aprila, 117,5974 dinara za evro, što je neznatna promena u odnosu na danas, objavila je Narodna banka Srbije.
Dinar će prema evru biiti slabiji za 0,1 odsto na mesečnom nivou, na godišnjem jači za 0,3 procenta, a u odnosu na početak godine će imati nepromenjenu vrednost.


"Mali" akcionari
Emitenti
Posrednici
Investitori
Proizvodi Centra
Arhiva vesti
Kontaktirajte nasKnjiga gostijuMapa sajta