Dobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzistaDobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzista
O namaUsluge CentraProizvodi CentraSavetovanja i seminariNasi rezultatiNasi klijenti
Arhiva vesti
GSP Beograd kupuje 10 solo električnih autobusa - Poziv otvoren do 28. januara
U toku je tender Gradskog saobračajnog preduzeća Beograd za nabavku 10 solo autobusa na električni pogon, sa opremom za punjenje.

Predmet nabavke su novi solo niskopodni autobusi gradskog tipa na električni pogon, sa pantografskim sistemom punjenja na terminusima i sistemom skladištenja električne energije pomoću baterija ili superkondenzatora, kao i četiri punjača za punjenje na terminusu.

U prateće usluge u okviru tendera spadaju i obuka kadrova GSP Beograd, tehnička podrška tokom i van garantnog perioda, obavljanje redovnih servisa vozila u garantnom periodu, uključujući i potreban potrošni materijal, i montaža punjača na već pripremljena postolja na mestima koje odredi naručilac, kao i povezivanje i instalacija na mrežu svih punjača i njihovo puštanje u rad.

Kako je navedeno u tenderskoj dokumentaciji, autobusi i prateća oprema moraju biti isporučeni najkasnije u roku od 10 meseci od potpisivanja kupoprodajnog ugovora.

Rok za dostavljanje ponuda je 28. januar, za kada je zakazano i njihovo otvaranje.

Detalje tendera možete pogledati OVDE.

Trenutno u Beogradu samo jedna gradska linija (EKO1) koristi električne autobuse, koji saobraćaju od Vukovog spomenika do naselja Belvil.


"Mali" akcionari
Emitenti
Posrednici
Investitori
Proizvodi Centra
Arhiva vesti
Kontaktirajte nasKnjiga gostijuMapa sajta