Dobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzistaDobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzista
O namaUsluge CentraProizvodi CentraSavetovanja i seminariNasi rezultatiNasi klijenti
Arhiva vesti
Poverioci Univerzal banke pred isplatom 834 miliona dinara
Agencija za osiguranje depozita kao stečajni upravnik Univerzal banke objavila je nacrt rešenja za drugu delimičnu deobu stečajne mase u kojem je naveden način raspodele 834,9 miliona dinara poveriocima.
BEOGRAD - Agencija za osiguranje depozita kao stečajni upravnik Univerzal banke objavila je nacrt rešenja za drugu delimičnu deobu stečajne mase u kojem je naveden način raspodele 834,9 miliona dinara poveriocima.

Ovaj novac prema objavljenom dokumentu kroz 1790 isplata stići će do poverilaca prvog isplatnog reda za potraživanja koja ukupno iznose nešto više od dve milijarde dinara.


Er Srbija povećava broj letova do Pariza
Er Srbija će u periodu od 30. aprila do 26. septembra, uvođenjem dva dodatna leta između Beograda i Pariza, petkom i nedeljom, saobraćati na toj liniji devet puta nedeljno.
BEOGRAD - Er Srbija će u periodu od 30. aprila do 26. septembra, uvođenjem dva dodatna leta između Beograda i Pariza, petkom i nedeljom, saobraćati na toj liniji devet puta nedeljno.

Uz planirano pojačanje frekvencije, petkom i nedeljom će se između srpske i francuske prestonice leteti dva puta dnevno, saopštio je srpski avioprevoznik.


Šamot u stečaju ponuđen za 203,4 miliona dinara
Firma Šamot u stečaju ponuđena je na prodaju kao pravno lice po početnoj ceni od 203,4 miliona dinara, objavila je danas Agencija za licenciranje stečajnih upravnika.
ARANÐELOVAC - Firma Šamot u stečaju ponuđena je na prodaju kao pravno lice po početnoj ceni od 203,4 miliona dinara, objavila je danas Agencija za licenciranje stečajnih upravnika.

Najznačajnija imovina Šamota u stečaju su objekti fabričkog kompleksa u Aranđelovcu, oprema i postrojenja i potraživanja prema dužnicima.


Hungarian Company Metal Shredder Hungary to Build Factory in Vojvodina
Hungarian Minister of Foreign Affairs and Trade Peter Szijjarto said that the Hungarian company Metal Shredder Hungary, a recycler of electronic waste containing noble metals, would get government support of 325 million forints for an investment of 546 million forints.

This company is to build a factory in Vojvodina.

According to him, Hungary currently has the best cooperation with Serbia in their joint history.


"Mali" akcionari
Emitenti
Posrednici
Investitori
Proizvodi Centra
Arhiva vesti
Kontaktirajte nasKnjiga gostijuMapa sajta