Dobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzistaDobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzista
O namaUsluge CentraProizvodi CentraSavetovanja i seminariNasi rezultatiNasi klijenti
Snagu tima čine ljudi
Ciljne grupe Naše vrednosti
Najveće bogatstvo i snagu Centra predstavljaju ljudi. Izuzetan potencijal zaposlenog kadra, spoj mladih i iskusnih od kojih je 80% sa visokom stručnom spremom, učinio je “Međunarodni centar za razvoj finansijskog tržišta” prepoznatljivim imenom na našem tržištu.

Pošto smo svesni da živimo u vremenu brzih ekonomskih promena, specifičnost Centra se ogleda i u permanentnoj edukaciji svih kadrova kao i stipendiranju budućih stručnjaka, kako bismo našim klijentima pružili najadekvatniju uslugu.

Pored visokog obrazovanja i preko 30 godina iskustva u privredi, bankarstvu i državnim institucijama, u biogafijama naših zaposlenih i saradnika stoji i kreiranje projekta za formiranje prvog Tržišta novca 1967. godine i svih kasnijih elaborata za njegovu transformaciju u Jugoslovensko tržište novca (kasnije Beogradska berza), kreiranje zakonske regulative, izrada prvih informatičkih rešenja za vođenje portfelja akcija i podršku trgovini na Berzi i van nje, predavanja na ekonomskim fakultetima u Srbiji i Crnoj Gori (i okolnim zemljama), osnivanje i držanje predavanja u Školi brokera, organizacija i vođenje najprestižnijih savetovanja i seminara (Miločer, Kopaonik, Niš i dr.) i saradnja sa stručnjacima iz renomiranih svetskih institucija u ovoj oblasti.

Razvijanjem korektnog i prijateljskog odnosa sa poslovnim partnerima izgrađuje se i neguje STIL Centra.
"Mali" akcionari
Emitenti
Posrednici
Investitori
Proizvodi Centra
Kontaktirajte nasKnjiga gostijuMapa sajta