Dobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzistaDobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzista
O namaUsluge CentraProizvodi CentraSavetovanja i seminariNasi rezultatiNasi klijenti
Savetovanja i seminari
Stručnjaci Centra su učestvovali u svojstvu osnivača, organizatora, selektora ili predavača u skoro svim prestižnim savetovanjima domaćeg i međunarodnog karaktera koja se bave temama finansijskog tržišta, akcionarstva i berzanskog poslovanja. Od najznačajnijih izdvajamo sledeće:
Miločersko savetovanje ekonomista u Miločeru,
Niško savetovanje,
Kopaonička škola prava.
Zbog velikih problema sa praktičnom primenom zakonskih i podzakonskih rešenja, stručnjaci Centra su se odlučili da krenu sa setom ciljnih praktičnih seminara. Najznačajniji seminar koji je zbog velikog interesovanja ponovljen u istoj godini, bio je na temu “Stanje i perspektive savremenog akcionarstva” održan u junu i decembru 2002. godine.

Kako bi približili praktičnu primenu važećih propisa onima na koje se najviše odnose (menadžment akcionarskih društava, berzanski posrednici i akcionari), veliki broj objavljenih i prezentiranih radova (na savetovanjima, u sredstvima javnog informisanja i raznim publikacijama) davao je praktična rešenja i nove ideje od kojih se, na žalost, neke tek danas sprovode u delo.

Strategija Centra je da u narednom periodu još agresivnije nastavi sa edukacijom svih učesnika na finansijskom tržištu kroz organizaciju savetovanja i ciljnih seminara (praktična obuka) koji će nuditi primenljiva rešenja za probleme nastale usvajanjem novih i promenama postojećih propisa koji uređuju ovu oblast.

Centar takođe razvija bogatu saradnju sa drugim naučnim institucijama u zemlji i u svetu, u cilju unapređenja menadžment nauke i obogaćivanja iskustava iz menadžment prakse. U okviru svoje osnovne delatnosti Centar radi na razvoju i unapređenju menadžment studija kroz razvijanje planova i programa za specijalističke studije, seminare, kurseve i druge oblike obrazovanja. Centar je neposredno angažovan na rešavanju problema u praksi kroz izradu naučno-istraživačkih studija, projekata i elaborata iz oblasti menadžmenta.

U okviru Centra pri kraju je razrada projekta za formiranje Regionalnog trening centra za učesnike na finansijskom tržištu iz oblasti emisije i trgovine hartijama od vrednosti.

Ukoliko želite da Vam pošaljemo podatke o narednim savetovanjima koja organizujemo, molimo Vas da popunite donji obrazac.

Ime i prezime
   
e-mail (*)
   
 
   
"Mali" akcionari
Emitenti
Posrednici
Investitori
Proizvodi Centra
Kontaktirajte nasKnjiga gostijuMapa sajta