Dobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzistaDobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzista
O namaUsluge CentraProizvodi CentraSavetovanja i seminariNasi rezultatiNasi klijenti
Naše vrednosti
Ciljne grupe Snagu tima čine ljudi
Postoje opšti ciljevi i principi koji su deo naše poslovne filozofije. Ti principi opisuju timski način rada u cilju rešavanja zadatog problema i ojačavanja veze sa klijentima.
Ciljevi:
razvoj tržišta hartija od vrednosti,
unapređenje poslovanja preduzeća,
inovacije,
edukacija
Principi:
zadovoljan klijent: naši stručnjaci imaju zadatak da svakom klijentu pruže maksimum pri ispunjavanju njegovih potreba, kao i da ukažu na eventualne propuste pri upoznavanju sa njegovim dotadašnjim finansijskim i organizacionim stanjem.
praktična primena: naša efikasnost i odgovor na zahteve tržišta se ogleda u praktičnim i primenljivim rešenjima.
fleksibilnost: naši stručnjaci otkrivaju specifične potrebe klijenta i prilagođavaju naš proizvod i usluge ka zadovoljenju tih potreba.
timski način rada: za svaku uslugu ili proizvod formira se tim sastavljen od stručnjaka iz potrebnih oblasti čiji rad se ogleda u međusobnom dopunjavanju i razmeni mišljenja.
kvalitet: kvalitet naših proizvoda i usluga je osnov za donošenje odluke budućih klijenata o našem angažovanju.
pozitivan način razmišljanja: svaki novi problem predstavlja izazov za nas.
Permanentnim istraživanjem domaćeg i stranog tržišta, kao i kvalitetnom saradnjom sa stručnjacima iz zemalja sa razvijenom privredom i uslovima bliskim domaćim, naši saradnici vrše prilagođavanje i implementaciju delotvornih rešenja na našem finansijskom tržištu.
"Mali" akcionari
Emitenti
Posrednici
Investitori
Proizvodi Centra
Kontaktirajte nasKnjiga gostijuMapa sajta