Dobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzistaDobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzista
O namaUsluge CentraProizvodi CentraSavetovanja i seminariNasi rezultatiNasi klijenti
Arhiva vesti
Užički "Putevi" grade bolnicu u Alžiru vrednu 14 mil EUR
Užički "Putevi" završili su proteklu poslovnu godinu sa minimalnom dobiti, ali je veliki uspeh ovog preduzeća što je za prvo polugodište 2011. godine obezbedilo poslove vredne 8,5 milijardi dinara, izjavio je novinarima Milan Bojović, direktor firme.

Kako je početak 2010. godine bio izuzetno težak, građevinska sezona za ovo preduzeće počela je praktično u maju, kada su počeli radovi na deonici severnog kraka Koridora 10, od Subotice do Horgoša, u dužini 30 kilometara i vrednosti oko 30 mil EUR - rekao je Bojović.

Poslovi na deonici puta Ub-Lajkovac, vredni 23 mil EUR, započeti su krajem leta i biće intenzivirani na proleće, rekao je direktor "Puteva".

Osim poslova u Srbji i Crnoj Gori užičke putare ove godine očekuju i radovi u Alžiru, gde će biti angažovani na izgradnji jedne bolnice. Vrednost tog posla je, prema rečima Bojovića, oko 14 mil EUR.

- Pre nekoliko dana "Putevi" su kupili Preduzeće za puteve Vranje, koje u devet opština tog regiona zapošljava oko 500 radnika angažovanih na održavanju 1.300 kilometara magistralnih i regionalnih puteva u tom delu Srbije - saopštio je Bojović.

On je rekao da su "Putevi" prošle godine u nabavku nove opreme investirali oko 7 mil EUR i u radni odnos primili 320 radnika, među kojima i 15 mladih inženjera.


"Mali" akcionari
Emitenti
Posrednici
Investitori
Proizvodi Centra
Arhiva vesti
Kontaktirajte nasKnjiga gostijuMapa sajta