Dobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzistaDobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzista
O namaUsluge CentraProizvodi CentraSavetovanja i seminariNasi rezultatiNasi klijenti
Arhiva vesti
Tehnički remontni zavod u Čačku zaposliće još 131 radnika
Tehnički remontni zavod u Čačku, koji se bavi održavanjem i modernizacijom naoružanja i vojne opreme, namerava da uskoro zaposli 131 radnika, od čega će 28 biti inženjeri raznih specijalnosti.

Zastupnik direktor zavoda, potpukovnik Stojko Biočanin, rekao je za Tanjug da je poslednji inženjer primljen pre 13 godina.

On je dodao da se modernizacija procesa proizvodnje i remonta nastavlja nabavkom savremenih uređaja i opreme, a usvojeno je i 29 novih tehnologija u toj oblasti.

Zavod je, takođe, sa uspehom učestvovao i u realizaciji projekta Vojno-tehničkog instituta u oblasti integracije sistema veza.

Novom formacijom, kojom je uspostavljena bolja organizacija, stvoreni su uslovi za povećanje broja zaposlenih i podmlađivanje stručnog kadra.

U poslednje dve godine Zavod je dobio zlatne medalje za ukupan nastup na Međunarodnom sajmu pronalazaštva.


"Nectar" dobio saglasnost za preuzimanje "Fructala"
Kompanija "Nectar" iz Bačke Palanke saopštila je danas da je dobila je zvaničnu saglasnost komisije za zaštitu konkurencije Slovenije za preuzimanje slovenačkog "Fructala", čiji je udeo od 93,73% kupila od "Pivovarne Laško".

Nakon prošlonedeljnog dobijanja saglasnosti komisije za zaštitu konkurencije Slovenije (ranije su dobijene za Srbiju i Crnu Goru), kompanija "Nectar" očekuje još dve saglasnosti tela nadležnih za zaštitu tržišnog nadmetanja, i to iz Makedonije i BiH, čime će sa strane "Nectara" biti ispunjeni svi uslovi iz kupoprodajnog ugovora.

Nakon dobijanja svih saglasnosti, očekuje se da prodavac ispuni svoje obaveze iz kupoprodajnog ugovora, kako bi se završilo formalno preuzimanje kompanije "Fructal".


"Mali" akcionari
Emitenti
Posrednici
Investitori
Proizvodi Centra
Arhiva vesti
Kontaktirajte nasKnjiga gostijuMapa sajta