Dobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzistaDobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzista
O namaUsluge CentraProizvodi CentraSavetovanja i seminariNasi rezultatiNasi klijenti
Arhiva vesti
"Milšped" povećao prihod za 29,8%
Kompanija "Milšped", jedan od najvećih regionalnih logističkih sistema, beleži rast prihoda i u 2013. godini. U odnosu na 2012. godinu, prihod iz poslovanja "Milšped Grupe" porastao je za 29,8% i na kraju 2013. iznosio je 71,1 mil EUR, saopštila je kompanija "Milšped".

- Odličan rezultat govori o našem razumevanju potreba klijenata i posvećenosti stalnom povećanju kvaliteta usluga - navode u kompaniji i dodaju "da bi u tome uspeli, imali su i značajna ulaganja u sve segmente poslovanja".

U 2014. godini "Milšped" nastavlja sa regionalnim jačanjem, a podršku svim poslovnim operacijama obezbediće uvođenje Microsoft Dynamics NAV (Navision) integralnog softvera. Za ovaj projekat angažovana je kompanija "CT ComTrade", dugogodišnji partner "Milšpeda" u oblasti IT.

Nakon svih potrebnih analiza, implementacije i testiranja, očekuje se da novi softver bude u punoj primeni prvog dana 2015. godine.
 


"Mali" akcionari
Emitenti
Posrednici
Investitori
Proizvodi Centra
Arhiva vesti
Kontaktirajte nasKnjiga gostijuMapa sajta