Dobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzistaDobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzista
O namaUsluge CentraProizvodi CentraSavetovanja i seminariNasi rezultatiNasi klijenti
Arhiva vesti
U "Er Srbiji" 60 odsto više putnika nego prošle godine
Broj putnika koje je Er Srbija prevezla tokom marta ove godine za 60 odsto je veći u odnosu na isti mesec 2013. što je sjajan rezultat, rekao je danas direktor Er Srbije Dane Kondić.

Kondić je napomenuo da je kompanija u poslednjih pet meseci uvećala saobraćajnu mrežu, flotu i broj radnih mesta, a do kraja godine Er Srbija će saobraćati na ukupno 38 destinacija.

- U novembru je Er Srbija potvrdila potpisivanje sporazuma vrednog više od milijardu dolara, kojim je ugovoren dolazak 10 aviona nove generacije A320neo koja će se desiti između 2018. i 2020 - rekao je Kondić u poslovnici Er Srbije na predstavljanju rezltata ove kompanije u poslednjih pet meseci.

Prema studiji "Oksford ekonomiksa", očekuje se da će poslovanje Er Srbije direktno uticati na srpsku privredu sa više od 700 miliona dolara u 2014. što predstavlja 1,5 odsto BDP-a.

- Tokom poslednjih pet meseci zaposlili smo više od 300 ljudi, angažovano je više od 150 članova posade, više od 40 pilota, a Etihad će u ovoj godini, u oktobru, primiti 10 pilota iz Srbije an period od tri godine - izjavio je Kondić.

Er Srbija od juna uvodi linije ka Varni, Bejrutu i Varšavi.


"Mali" akcionari
Emitenti
Posrednici
Investitori
Proizvodi Centra
Arhiva vesti
Kontaktirajte nasKnjiga gostijuMapa sajta