Dobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzistaDobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzista
O namaUsluge CentraProizvodi CentraSavetovanja i seminariNasi rezultatiNasi klijenti
Arhiva vesti
"Yumis" potpisao ugovor o plasmanu proizvoda u Rumuniju
Početkom maja, kompanija "Yumis" je potpisivanjem ugovora sa renomiranom distributerskom kućom "Orbico", zvanično započela plasman svojih proizvoda na rumunsko tržište.

"Yumis" supe, pudinzi, šlagovi, čajevi i "Dolci" naći će se već krajem meseca na policama objekata širom Rumunije.

Kompanija "Yumis" je izrazila čast i zadovoljstvo što je potpisivanju ugovora prisustvovao i hrvatski biznismen, osnivač kompanije "Orbico" Branko Roglić.

Uz razmenjena bogata iskustva, "Yumis" dalje nastavlja sa svojim aktivnostima osvajanja novih tržišta i stvaranja što većeg benefita za postojeće potrošače. Sledeća aktivnost je sajam u Kini, gde će "Yumis" prezentovati svoj portfolio.


Yumis inks agreement to market products in Romania
In early May, Yumis officially started marketing its products in Romania by signing an agreement with the renowned distribution company Orbico.

Yumis soups, puddings, whipped creams, teas and Dolci will hit the shelves of stores across Romania as early as late May.

The Yumis company said it was honored and pleased to have Branko Roglic, a Croatian businessmen who founded the Orbico company, at the agreement signing ceremony.

The next activity for Yumis is participation in a fair in China, where this company plans to present its portfolio of products.


Poslovni forum privrednika iz Srbije i Emirata 19. maja u Beogradu
U Beogradu će 19. maja biti održan Poslovni forum privrednika Srbije i Ujedinjeni Arapskih Emirata, u okviru okviru trodnevne posete državno-privredne delegacije Emirata Srbiji, saopštila je Privredna komora Srbije (PKS).

Delegacija Emirata će u Srbiji boraviti od 19. do 22. maja, u vreme održavanja 81. Međunarodnog sajma poljoprivrede u Novom Sadu.

Među učesnicima Poslovnog foruma, koji će biti održan u PKS, biće i predstavnici Odeljenja za promociju trgovine Ministarstva privrede UAE, Ministarstva ekonomije i Federacije trgovinskih i industrijskih komora UAE.

Kako je najavljeno, nakon plenarnog dela foruma predviđeni su bilateralni razgovori privrednika.

Privrednici iz Srbije bili su u poseti Ujedinjenim Arapskim Emiratatima od 27. aprila do 1. maja ove godine, kad je i dogovorene uzvratna poseta.

Tada je ocenjeno da poslovni ljudi iz Emirata nisu dovoljno informisani o potencijalu Srbije kao atraktivne destinacije za investicije i o mogućnostima proširenja saradnje, korišćenjem prednosti koje Srbija ima zahvaljujući sporazumima o slobodnoj trgovini.


"Mali" akcionari
Emitenti
Posrednici
Investitori
Proizvodi Centra
Arhiva vesti
Kontaktirajte nasKnjiga gostijuMapa sajta